ads linkedin Anviz Глобална | Безбедно работно место, поедноставување на управувањето

C2 Серија

Компактна контрола на пристап на отворено и разновидни уреди за време и присуство

Паметен надзор, безбеден свет

Ново решение за производ за паметен надзор

FacePass 7 на

Сè-во-едно паметен терминал за препознавање лице без допир

Решение за препознавање лице

Најдобрата контрола на пристап и присуство на време за препознавање лице

CrossChex Cloud

Новото решение за управување со времето и присуството базирано на облак функционира за секој бизнис

Лесно следете го и управувајте со присуството на вработените
од каде било, во секое време

$0
Поставете нова сметка сега и поврзете САМО 1 машина!

FaceDeep 3 & IRT

Паметен терминал за препознавање лице

со детекција на телесна температура

Основни технологии

Од основањето, Anviz е посветена на користење на најнапредната светска интернет технологија, технологија за стекнување информации, мрежна комуникациска технологија, технологии за шифрирање податоци за да развие генерации револуционерни безбедносни производи и решенија.

Откријте ги нашите паметни решенија

anviz product

CrossChex

Контрола на пристап и решение за време и присуство

CrossChex е интелигентен систем за управување за контрола на пристап и опрема за време и присуство. Пријателскиот и интерактивниот дизајн го прави системот лесен за користење, а моќните функции му овозможуваат на системот лесно да управува со вашите одделенија, персонал, смени, платен список, права за пристап.

anviz product

IntelliSight

Решение за видео надзор

IntelliSight е апликација која одговара на вградената мрежна опрема за следење од ANVIZ. Со IntelliSight, можете лесно да гледате видео и динамички информации во реално време каде било од светот, овозможувајќи контрола и управување со целата ваша локација.

anviz product

Secu365

Интегрирано безбедносно решение

Интелигентни интегрирани безбедносни решенија за контрола на пристап, надзор, видео домофон, решенија за аларм. Структурата на работ-домен-облак обезбедува флексибилно распоредување и безбедност на податоците.

Производи

Размислувајте поинаку и дејствувајте брзо

Од напредните безбедносни терминали и решенија, до целосната облак платформа, посветени сме на грижата за корисничките искуства и се стремиме да создадеме производи и решенија со најдобар квалитет. развиваме најсовремена технологија и создаваме модерна фабрика со целосна контрола на квалитетот на процесот. Ние, исто така, воспоставуваме глобална мрежа за продажба и услуги и обезбедуваме услуги за клиентите ширум светот.

Зошто Anviz

Благодарение на континуираните напори од речиси 20 години, ние стануваме најдобриот избор на нашите клиенти во управувањето со интегрираните безбедносни системи и комплетната разновидност на паметни и кориснички терминали. Ќе продолжиме да се трудиме да обезбедиме паметна безбедност за милиони комерцијални клиенти на глобално ниво.

Расте заедно

Од 2001, Anviz е водечки светски снабдувач на решенија за биометрика, видео надзор, интелигентни паметни домови и паметни градежни решенија. Секогаш сме енергични и отворени за најновите трендови и пазари. Ја промовираме примената на AIoT и облак технологијата за да им обезбедиме на клиентите поинтегрирано, поудобно и ефикасно интегрирано паметно решение.

140

Земји пазари

6

Подружници

19

Години историја

anviz product

Нашата глобална мрежа за продажба и услуги обезбедува најдобра консултантска и сигурна техничка поддршка. Без разлика дали вашиот проект е во Штутгарт, Хамбург, Москва, Дубаи, Лондон или Мадрид, Anviz техничките експерти се секогаш подготвени да ви помогнат. Изберете ја саканата локација и типот локација. На мапата можете да ја најдете одговорната подружница, вклучувајќи информации за контакт.