ads linkedin Зошто уредот не може да најде USB флеш-уред? | Anviz Глобална

Зошто уредот не може да најде USB флеш драјв?

Постојат различни USB флеш драјвови на пазарот, Anviz уредот не може да биде компатибилен со сите USB флеш драјвови.
Предлагаме да користите USB флеш драјв од брендот SanDisk или Kingston. Капацитетот е под 8 GB. Датотечниот систем е FAT32.
Ако сè уште не работи, обидете се повторно со друг или добијте поддршка од Anviz.


Кингстон

песоци