ads linkedin Anviz Глобална | Безбедно работно место, поедноставување на управувањето

Како да се надополни Anviz Фирмвер (ST платформа)

 

 


Упатство
Видео за надградба на фирмверот на уред без екран
Видео за уред со надградба на фирмверот на екранот


Чекор 1) Земете ја алатката за надградба на фирмверот
(Download Here)
 
Поврзете го уредот со вашиот компјутер со 
RJ11 кон USB кабел or Мини USB кабел.

Чекор 2) Добијте овластување (опционално)

По поврзувањето, повлечете ја административната картичка (Регистрирај се или избришете ја картичката) за 10 секунди
.
AВНИМАНИЕ! Овој чекор е само за не-LCD естрихn модели!

Чекор 3) Потврдете дека уредот е успешно поврзан

Ќе видите дека се појавува нова икона за двигател на дискот во вашиот менаџер на датотеки на Windows.Чекор 4) Надградба на вашиот компјутер

4.1 Извршете ја алатката за надградба на фирмверот.4.2 Ажурирајте до најновата верзија на фирмверот
-- Кликнете на „Прелистувач“ за да го пронајдете соодветниот фирмвер (датотека *.bin).
-- Кликнете на „Надгради“ за да започнете со надградба, овој процес може да потрае неколку секунди.4.3 Сега ја добивате последната верзија на фирмверот.Ве молиме контактирајте не (support@anviz.com) ако имате некаков проблем. 
Ви благодариме!Anviz Тим за техничка поддршка
2020-04-16