ads linkedin Како да поврзам уред со FaceDeep3 користите Wi-Fi? | Anviz Глобална

Како да го поврзете уредот FaceDeep3 Преку Wi-Fi?

Создадено од: Chalice Li
Изменето на: петок, 4 јуни 2021 година во 11:58 часот anviz логото


 Чекор 1: Влезете во мрежното мени од главното мени

главната мрежа   мрежа

Чекор 2: Поставете го режимот WAN како WIFI
мрежен интернет   режим на интернет не

Чекор 3: Одете во менито Wifi, завршете го поставувањето на режимот за Wi-Fi IP и пребарајте го вашиот WiFi.

wifi wifi

Чекор 4: Користете го CrossChex софтвер за додавање на уредот. Можете или да го пребарувате уредот или рачно да ја внесете IP адресата на уредот во методот LAN под поставките на уредот.

crosschex софтвер


Ве молиме испратете по пошта до support@anviz.com ако имате какви било прашања!     
                                                       
Anviz Тим за техничка поддршка