ads linkedin Како да ги прегледам збирките на податоци во FaceDeep 3? | Anviz Глобална

Како да проверите записи во FaceDeep 3?

Создадено од: Chalice Li
Изменето на: петок, 4 јуни 2021 година во 16:58 часот anviz логото

Кога вработен ќе изврши клок-влез или откачување на уредот, тој ќе се прикаже под интерфејсот за статус со времето на удар. Вработените можат да го изберат функциското копче кое е посочено со црвена стрелка и да ги прегледуваат записите.
изберете статус

проверете го времето
 


Ве молиме испратете по пошта до support@anviz.com ако имате какви било прашања!     
                                                       
Anviz Тим за техничка поддршка