ads linkedin Како да го активирам препознавањето маски? | Anviz Глобална

Како да овозможите откривање маска?

Создадено од: Chalice Li
Изменето на: петок, 7 јуни 2021 година во 17:58 часот anviz логото
Чекор 1: Одете во менито со апликации преку напредното мени

Напредно   апликација
Чекор 2: Одете во менито Маска

маскираат

Чекор 3: Функцијата за откривање маска може да се овозможи под ова мени. Администраторот може да ја постави функцијата за одбивање маска само како цел за аларм или контрола на пристап.

маскираат

Забелешка: Можете исто така да конфигурирате активирач за аларм во менито за маски.


Ве молиме испратете по пошта до support@anviz.com ако имате какви било прашања!     
                                                       
Anviz Тим за техничка поддршка