ads linkedin Може ли да инсталирам FaceDeep 3 надвор? | Anviz Глобална

Може ли да инсталирам FaceDeep 3 на надворешни површини?

Создадено од: Chalice Li
Изменето на: понеделник, 7 јуни 2021 година во 16:58 часот anviz логото
нашата FaceDeep3 не е водоотпорен уред, не му предлагаме на клиентите да го инсталираат на какви било отворени површини.


Ве молиме испратете по пошта до support@anviz.com ако имате какви било прашања!     
                                                       
Anviz Тим за техничка поддршка