ads linkedin Може ли да ги покажам луѓето во FaceDeep 3 IRT? | Anviz Глобална

Може ли да ги активирам посетителите на екранот FaceDeep 3 IRT?

Создадено од: Chalice Li
Изменето на: понеделник, 7 јуни 2021 година во 17:58 часот anviz логото

Да, нашата FaceDeep3 IRT има режим на посетител, на посетителите може да им се дозволи пристап во овој режим со нормална температура и користење на маска според конфигурацијата што ја избирате. Подолу е упатството, како да го префрлите режимот на работа?

Чекор 1: Одете во менито со апликации преку напредното мени

Напредно   апликација

Чекор 2: Одете во менито за термометрија

термометрија

Чекор 3: Влезете во режим на работа

температура

Чекор 4: Работниот режим може да се префрли во ова мени

температура


Ве молиме испратете по пошта до support@anviz.com ако имате какви било прашања!     
                                                       
Anviz Тим за техничка поддршка