ads linkedin In FaceDeep 3 IRT, како да ја сменам температурната единица од ºC на ºF? | Anviz Глобална

Како да ја вклучите температурната единица од ºC на ºF FaceDeep 3 IRT?

Создадено од: Chalice Li
Изменето на: понеделник, 7 јуни 2021 година во 17:58 часот anviz логото

Чекор 1: Одете во менито со апликации преку напредното мени

Напредно   апликација
Чекор 2: Одете во менито за термометрија

термометрија

Чекор 3: Единицата за температура може да се префрли во ова мени

температура


Ве молиме испратете по пошта до support@anviz.com ако имате какви било прашања!     
                                                       
Anviz Тим за техничка поддршка