ads linkedin Како да го ажурирам мојот фирмвер за да го поддржам новото европско лансирање? | Anviz Глобална

Како да го ажурирате вашиот фирмвер за да го поддржите новиот сервер лансиран во Европа?

Создадено од: Тони Киу
Изменето на: четврток, 26 август 2021 година во 11:00 часотanviz логото


 

За да овозможите најдобри перформанси на вашиот уред во Европа, ажурирајте го фирмверот за да го поддржите нашиот нов сервер лансиран во Европа.


Кои модели поддржуваат CrossChex Cloud Систем?Преземете го достапниот фирмвер овде и проверете ги следните ЧПП за да дознаете повеќе за тоа како да го надградите фирмверот:
 

модел: A350  (кликнете на врската)

модел: W1 Pro  (кликнете на врската)

модел: FaceDeep 3 & FaceDeep 3 IRT  (кликнете на врската)

модел: FaceDeep 5 & FaceDeep 5 ИРТ (кликнете на врската)

 
Дали е потребна помош?

1. Ако сакате да дознаете повеќе за тоа како да го ажурирате фирмверот на вашиот уред

2. Ако сакате да го поврзете уредот со CrossChex Cloud

3. Ако ви треба повеќе помош, контактирајте Anviz Поддршка (support@anviz.com).