ads linkedin Како да се поправи грешката 2001 во FaceDeep 3 & FaceDeep 3 IRT? | Anviz Глобална

Како да ја поправите грешката 2001 во вашиот FaceDeep 3 & FaceDeep 3 IRT?

Создадено од: Chalice Li
Изменето на: петок, 27 август 2021 година во 16:12 часот anviz логото

 


Неодамна добивме неколку извештаи за корисничкото искуство на Facedeep 3 & Facedeep 3 IRT. Некои корисници може да доживеат потешкотии со кодот за системска грешка 2001 вклучен Facedeep 3 & Facedeep3 ИРТ
Затоа, направивме подобрувања и ги смачкавме грешките Facedeep 3 & Facedeep3 IRT е уште подобро за вас. Процесот ќе трае околу 10 минути.
системска грешка
Ве молиме преземете најновиот фирмвер на керналот (кликнете на врската)

За инструкции за надградба на фирмверот ве молиме следете ја врската овде. Препорачуваме да го надградите фирмверот до најновата верзија откако ќе биде достапен.
основни информации
Откако ќе го надградите фирмверот, рестартирајте го уредот и проверете го Kernel Ver. од Основни информации е gf561464 за да се осигура дека надградбата е успешна. Ако не, проверете ги упатствата и повторно надградете го фирмверот.


Ве молиме пријавете ги сите проблеми до тимот за техничка поддршка. Се извинуваме за непријатностите што може да ги предизвика. Ако имате какви било прашања или грижи, секогаш можете да контактирате со нас на support@anviz.com