ads linkedin Si mund të fshij një administrator nëse kam harruar fjalëkalimin tim? | Anviz Global

Si të fshini administratorin kur harroni fjalëkalimin tuaj?

  1. Lidhu me PC, hap Prjcomm.exe, konfiguro menaxhimin e terminalit.

Lidhu me PC

2. ID e pajisjes, ndryshoni 0

menaxhimi i terminalit

3. Sinkronizoni kohën, klikoni Ok.

koha e sinkronizuar

4. Punonjësit rezervë, klikoni ok

mbrapa punonjësit

 

5. Më pas kaloni te Menaxhimi i Punonjësve, gjeni fjalën e kuqe punonjës NR. (sepse këto fjalë të kuqe punonjës janë të gjithë administrator).

gjeni fjalën e kuqe punonjës NR

6. Klikoni dy herë punonjës NR. , pastaj do të shfaqet poshtë fotos, ndryshoni llojin e përdoruesit administrator në përdorues normal.

shto/modifiko informacionin e punonjësve

7. Tani nuk ka asnjë administrator në pajisje, dhe ju mund të hyni menu si mënyrë default.