ads linkedin Si ta lidh E-Lock? | Anviz Global

Si të lidhni E-Lock?

Nëse porta standarde e lexuesit ka sinjal kontakti të thatë, mund ta hapë bllokimin drejtpërdrejt, por nëse ka sinjal wiegand, duhet të lidhë kontrolluesin e aksesit.

1, lidheni me kyçjen direkt, dhe çdo lloj kablloje mund të përdoret për t'u lidhur.

bllokohet 1 12v dc

 

 12 fuqi në

2, Lidheni përmes një furnizimi me energji elektrike, i cili është shumë më i sigurt.

furnizimi me energji elektrike me bllokim elektronik

Për bllokimin NO, nuk ka energji nga këto dy kunja normale, kështu që bllokuesi NO do të mbyllet normalisht, dhe nëse kalon gishti ose kartela, stafeta do të lëshohet, atëherë këto dy kunja do të nxjerrin fuqi 12 V, bllokuesi NO do të jetë të zhbllokuar.

Për kyçjen NC, ka fuqi 12 V nga këto dy kunja, kështu që bllokuesi NC do të mbyllet normalisht, dhe nëse kalohet gishti ose kartela, releja do të lëshohet, atëherë këto dy kunja do të jenë pa fuqi 12 V, bllokuesi NC do të jetë hapur.

 

3, mund të përdorni gjithashtu një furnizim të posaçëm me energji e-clock.

Diagrami i lidhjes së furnizimit me energji elektrike me bllokim elektronik

frekuentim n kyç