ads linkedin Si të lidh një pajisje me FaceDeep3 duke përdorur Wi-Fi? | Anviz Global

Si të lidhni pajisjen në FaceDeep3 Përmes Wi-Fi?

Krijuar nga: Chalice Li
Ndryshuar më: e Premte, 4 Qershor 2021 në orën 11:58 anviz logo


 Hapi 1: Hyni në menunë e rrjetit nga menyja kryesore

rrjeti kryesor   rrjet

Hapi 2: Cakto modalitetin WAN si WIFI
internet në rrjet   modaliteti i ndërprerjes së internetit

Hapi 3: Shkoni te menyja Wifi, përfundoni cilësimin e modalitetit IP të Wi-Fi dhe kërkoni wifi.

wifi wifi

Hapi 4: Përdorni CrossChex softuer për të shtuar pajisjen. Mund të kërkoni pajisjen ose të futni manualisht adresën IP të pajisjes në metodën LAN nën cilësimin e pajisjes.

crosschex program


Ju lutemi dërgoni postë në support@anviz.com nëse keni ndonjë pyetje!     
                                                       
Anviz Ekipi i Mbështetjes Teknike