ads linkedin Si të azhurnojmë FaceDeep Firmware i serisë 3 përmes USB-së? | Anviz Global

Si të zbatoni përmirësimin e FaceDeep Firmware i serisë 3 nga USB Flash Drive?

Krijuar nga: Chalice Li
Ndryshuar më: e martë, 1 qershor 2021 në ora 16:12 anviz logo

 


Për të ulur ose përmirësuar firmuerin special për FaceDeep 3 /FaceDeep 3 IRT pajisje, ju duhet të zbatoni përmirësimin e FaceDeep Seritë 3 nga USB Flash Drive.


Hapat e detajuar si më poshtë:
Hapi 1: Ju lutemi përgatitni USB Flash Drive me format FAT dhe kapacitet më pak se 8 GB.

Hapi 2: Kopjoni skedarin e firmuerit në USB Flash Drive dhe lidhni USB Flash Drive-in në USB FaceDeep Porta USB 3.

Hapi 3: Konfigurimi FaceDeep Seria 3 për të zbatuar modalitetin e përmirësimit të firmuerit. 

kryesor Përditësimi

Hyni në pajisje Kryesor menu, click Cilësimet dhe zgjidhni Përditësimet.
 
Përditësimi Përditësimi

Ju lutemi klikoni shpejt ikonën "USB Disk" në FaceDeep 3 ekran me (10-20 herë) deri në hapjen e ekranit Përditësimet Fjalëkalimin ndërfaqja hyrëse.
 
Përditësimi Përditësimi

Futni "12345" dhe klikoni "Enter" në
Modaliteti i përmirësimit të detyruar! Klikoni "Start" për të përmirësuar firmuerin. (Ju lutemi sigurohuni që USB Flash Drive tashmë të futet në pajisje.)

 
Përditësimi Përditësimi

Pas azhurnimit të firmuerit, rinisni pajisjen dhe kontrolloni Kernel Ver. nga Info Basic is gf561464 për të siguruar që përmirësimi të jetë i suksesshëm. Nëse jo, ju lutemi kontrolloni hapat e funksionimit dhe përditësoni përsëri firmuerin.


informacion bazë

 Ju lutemi dërgoni postë në support@anviz.com nëse keni ndonjë pyetje!                                                             
 Anviz Ekipi i Mbështetjes Teknike