ads linkedin A mund t'i tregoj njerëzit në FaceDeep 3 IRT? | Anviz Global

A mund t'i aktivizoj vizitorët në ekran FaceDeep 3 IRT?

Krijuar nga: Chalice Li
Ndryshuar më: Hënë, 7 Qershor 2021 në orën 17:58 anviz logo

Po, tonat FaceDeep3 IRT ka modalitetin e vizitorit, vizitorëve mund t'u jepet akses në këtë modalitet me temperaturën normale dhe duke përdorur maskën sipas konfigurimit që ju zgjidhni. Më poshtë është udhëzuesi, si të ndërroni mënyrën e punës?

Hapi 1: Shkoni te menyja e aplikacionit përmes menysë së avancuar

avancuar   aplikim

Hapi 2: Shkoni te menyja e termometrisë

termometri

Hapi 3: Hyni në modalitetin e punës

Temperaturat

Hapi 4: Mënyra e punës mund të ndërrohet në këtë meny

Temperaturat


Ju lutemi dërgoni postë në support@anviz.com nëse keni ndonjë pyetje!     
                                                       
Anviz Ekipi i Mbështetjes Teknike