ads linkedin Si të transferoj CrossChex Standard në CrossChex Cloud? | Anviz Global

Si të transferoni të dhëna nga CrossChex Standard në CrossChex Cloud?

Krijuar nga: Lulu Yin
Ndryshuar më: e Premte, 11 Qershor 2021 në orën 17:58anviz logo
Ky është një fillim i shpejtë për të ngritur një Anviz pajisje me të cilën po lidhet aktualisht CrossChex Standard në CrossChex Cloud. Së pari ne duhet të bëjmë migrimin e të dhënave nga CrossChex Standard në CrossChex Cloud.

Migrimi i të dhënave përfshin të dhënat e punonjësit: Emri, Fotografia dhe Departamenti, Shablloni, Të dhënat e Pjesëmarrjes Koha në dy muajt e fundit.

CrossChex Cloud tani mbështet sa vijon Anviz modelet:
C2 Pro, A350, A350C, W Series (W1, W1 Pro, W1C Pro, W2, W2 Pro), VF30 Pro, EP300 pro, EP30, FaceDeep Seria 3 (FaceDeep 3, FaceDeep 3 IRT), FaceDeep 5 Seria (FaceDeep 5, FaceDeep 5 IRT)


Hapi 1:
C2 Pro A350 A350C W1 Pro W2 Pro VF30 Pro EP300 Pro
C2 Pro A350 A350C W1 Pro W2 Pro VF30 Pro EP300 Pro
EP30 FaceDeep 3 FaceDeep 3 IRT FaceDeep 5 FaceDeep 5 IRT FacePass 7 pro FacePass 7 Pro IRT
EP30 FaceDeep 3 FaceDeep 3 IRT FaceDeep 5 FaceDeep 5 IRT FacePass 7 pro FacePass 7 Pro IRT

Ju lutemi kontrolloni që pajisja juaj aktuale është një nga modelet e mësipërme të aplikueshme. Nëse jo, mundeni Gjeni një Reseller.

Hapi 2:
Krijo një llogari për një të re CrossChex Cloud llogari, Hyni në lidhjet e mëposhtme nëse jeni përdorues i regjistruar.  


CrossChex Cloud aktuale ka 2 serverë:
na.crosschexcloud.com (Në mbarë botën dhe SHBA)
apcrosschexcloud.com (Azia Paqësori)

Hapi 3:
Shkarkoni mjetin e migrimit të të dhënave. Shkarko Këtu

Hapi 4:
Përditësoni tuaj Crosschex Standard në versionin më të fundit (të paktën 4.3.17) nga Menu-Help-Upgrade
ndihmë-përmirësime
Konfirmoni versionin e firmuerit:
versioni i softveritLe të fillojmë migrimin!

Hapi 1:
Gjej "CrossChex Standardikonën e shkurtores në desktopin tuaj dhe klikoni me të djathtën mbi të dhe zgjidhni "Properties" më pas "Open File Location" dhe shkoni te CrossChex Standard rruga e instalimit.

të kandidojë si administrator crosschex standard Pronat

Hapi 2:
Kopjoni mjetin e migrimit të të dhënave në CrossChex Standard rrugën dhe zbërthejeni atë. Duke ekzekutuar "CloudMove.exe" duke klikuar dy herë.
lëvizja e reve

Hapi 3:
Plotësoni kutinë kërcyese pasi klikoni dy herë "CloudMove.exe"


crosschexmjeti i importit në renë kompjuterike
"Serveri në re", Nëse jeni duke na vizituar.crosschexserver cloud.com ju lutemi zgjidhni "Worldwide" ose "US", nëse jeni duke vizituar ap.crosschexserver cloud.com ju lutemi zgjidhni AP.

crosschexmjeti i importit në renë kompjuterike
Kontrolloni "Cloud Code" dhe "Cloud Password" nga CrossChex Cloud Menuja "Sistemi".

crosschex cloud kompaniHapi 4:
Përpara se të klikoni "Import", sigurohuni që përmbajtja e "Serverit në renë kompjuterike", "Kodi i resë kompjuterike" dhe "Fjalëkalimi i resë kompjuterike" të jenë të sakta. Dhe prisni që shiriti i progresit të përfundojë procesin e tij. (Do të duhet rreth 1 orë për 100 punonjës me 20 mijë të dhëna për referencë)


crosschexmjeti i importit në renë kompjuterike
Hapi 5:
Hyni në tuaj CrossChex Cloud dhe aty do t'i shihni të gjitha datat.


crosschex cloud punonjës


Keni ende nevojë për ndihmë?

1, Nëse dëshironi të lidhni pajisjen me CrossChex Cloud, mësoni si të bëni nga Si të lidhni pajisjen me CrossChex Cloud ?
2, Nëse keni nevojë për më shumë ndihmë, kontaktoni Anviz Mbështetje (support@anviz.com).