ads linkedin Kalibrimi i kohës së pajisjes | Anviz Global

Kalibrimi i kohës së pajisjes

1. Nëse pas fikjes dhe rinisjes, koha ndryshon në një kohë të gabuar, por koha vazhdoni, ju lutemi ndryshoni baterinë e butonit.

2. Nëse koha e pajisjes është më e ngadaltë ose më e shpejtë më pak se 3 sekonda, ju lutemi rregulloni kohën sipas parametrit "Time Calibration" në softuer.

3. Nëse diapazoni i gabimit kohor është më shumë se 3 sekonda, ndoshta oshilatori i kristalit të kohës është i gabuar.

4. Nëse koha është e çrregullt, ndoshta çipi i kohës është i gabuar.