ads linkedin Si të rregulloni gabimin 2001 in FaceDeep 3 & FaceDeep 3 IRT? | Anviz Global

Si të rregulloni gabimin 2001 në tuaj FaceDeep 3 & FaceDeep 3 IRT?

Krijuar nga: Chalice Li
Ndryshuar më: e premte, 27 gusht 2021 në orën 16:12 anviz logo

 


Kohët e fundit, kemi marrë disa raporte në lidhje me përvojën e përdoruesit të Facedeep 3 & Facedeep 3 IRT. Disa përdorues mund të kenë vështirësi me kodin e gabimit të sistemit 2001 në Facedeep 3 & Facedeep3 IRT
Prandaj, ne bëmë përmirësime dhe i ndrydhëm gabimet Facedeep 3 & Facedeep3 IRT është edhe më i mirë për ju. Procesi do të zgjasë rreth 10 minuta.
gabim sistemi
Ju lutemi shkarkoni firmware-i më i fundit kernal (kliko lidhjen)

Për udhëzimet për përmirësimin e firmuerit ju lutem ndiqni lidhjen këtu. Ne rekomandojmë përmirësimin e firmuerit në versionin më të fundit pasi të jetë i disponueshëm.
informacion bazë
Pas përmirësimit të firmuerit, rinisni pajisjen dhe kontrolloni Versionin e Kernelit. nga Informacioni bazë është gf561464 për të siguruar që përmirësimi të jetë i suksesshëm. Nëse jo, ju lutemi kontrolloni udhëzimet dhe përditësoni përsëri firmuerin.


Ju lutemi raportoni çdo problem tek ekipi i mbështetjes teknike. Kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim që mund të shkaktojë kjo. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim, gjithmonë mund të na kontaktoni në support@anviz.com