ads linkedin Si të konfiguroni GC100 dhe GC150 për të punuar me të CrossChex? | Anviz Global

Si të konfiguroni opsionin Wi-Fi në GC100 dhe GC150 për t'u lidhur CrossChex program

Lexoni me kujdes udhëzimet e mëposhtme hap pas hapi për konfigurimin e Wi-Fi në pajisjen tuaj GC100 dhe GC150.

 

Shënim:

GC150 është i pajisur me Wi-Fi të integruar dhe është një funksion opsional për GC100, ju lutemi kontrolloni etiketën në GC100 dhe sigurohuni nëse ka funksion Wi-Fi përpara se të filloni të konfiguroni Wi-Fi.

 

Përgatitja:

Hapi 1: Lidhni GC100 ose GC150 me të njëjtin Wi-Fi që përdor kompjuteri juaj.

Hapi 2: Hyni në ruterin tuaj WiFi dhe zgjidhni një adresë IP si adresë IP WiFi e pajisjes GC100 ose GC150 nga diapazoni i adresave tuaja IP (192.168.120.2 deri në 192.168.120.254 në shembullin më poshtë) për pajisjen tuaj.
nighthawk r7000

Konfigurimi duke përdorur klientin Wi-Fi:

Hapi 1: Merrni adresën IPv4 duke shtypur ipconfig në komandën e PC.
konfigurimi duke përdorur klientin wi-fi

komandën e shpejtëadresa ipv4
Hapi 2: Zgjidhni modalitetin e klientit Wi-Fi në pajisjen tuaj.
modaliteti i klientit wi-fi

Hapi 3: Ndryshoni IP-në e serverit në adresën tuaj IPv4.
Hapi 4: Hyni në tuaj CrossChex softuerin dhe përputhni informacionin e pajisjes tuaj në menynë e pajisjes dhe Zgjidhni modalitetin LAN (Klient/Klient+DNS) për të shtuar pajisjen tuaj.
koha e sinkronizuar
 

Konfigurimi duke përdorur serverin Wi-Fi:

Hapi 1: Zgjidhni modalitetin e serverit Wi-Fi në pajisjen tuaj.
server wifi
Hapi 2: Futni adresën IP të pajisjes që keni zgjedhur në IP Local. 
Hyni në ruterin tuaj WiFi dhe zgjidhni një adresë IP si adresë IP WiFi e pajisjes GC100 ose GC150 nga diapazoni i adresave tuaja IP (192.168.120.2 deri në 192.168.120.254 në shembullin më poshtë) për pajisjen tuaj.
avancuar

Hapi 3: Hyni në tuaj CrossChex softuerin dhe përshtatni pajisjen tuaj në menynë e pajisjes.

Hapi 4: Zgjidhni modalitetin LAN dhe futni sërish adresën IP.
menaxhimi i pajisjes


Provoni dhe kontrolloni nëse Wi-Fi funksionon në GC100/GC150. Nëse keni ende ndonjë pyetje, gjithmonë mund të na kontaktoni në support@anviz.com. Ne jemi gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar.