ads linkedin Nëse pajisja varet, si të rinisni ose përditësoni firmuerin | Anviz Global

Si të rinisni pajisjen ose të përditësoni firmuerin kur pajisja është e bllokuar


Ky është një udhëzues i detajuar për çfarë mund të provoni të bëni së pari nëse pajisja juaj është e bllokuar.

E bazuar në çdo platformë linux Anviz pajisja ka një modalitet korrigjimi. Nëse pajisja juaj është e bllokuar dhe ndizni dhe fikni atë't ndihmoj, mund të provoni të futeni në modalitetin e korrigjimit jo vetëm për të rifilluar pajisjen dhe për të përditësuar firmuerin, por edhe për të rezervuar të dhënat dhe të dhënat e rikuperimit.

bazuar në platformën Linux Anviz pajisjet: FaceDeep Seriali/ Seria FacePass/W1 Pro/W2 Pro/VF30 Pro/EP300 Pro/...

Për FaceDeep Seritë dhe seritë FacePass, hapat për të hyrë në modalitetin e korrigjimit si më poshtë:

Step1. Fikni pajisjen.
Step2Lidheni telat dhe lidhni tre tela së bashku sipas etiketës. Tre tela janë të hapura, D/M dhe GND, ose D/S, D/M dhe GND. (Shembull FaceDeep 3)

rrjet DC 12v

Step3. Hyni në furnizimin me energji elektrike.

Step4. U krye! Ju do të keni ekranin.
anviz port ip

Ju keni hyrë me sukses në modalitetin e korrigjimit. Mund të shtypni numrin që dëshironi.


Për pajisjet e tjera të bazuara në platformë linux, hapat për të hyrë në modalitetin e korrigjimit si më poshtë:
Step1Fikeni pajisjen.
Step2. Hyni në furnizimin me energji elektrike dhe vazhdoni të klikoni "1" në tastierë derisa të keni ekranin.
shtypni 2 për të rezervuar bazën e të dhënave
Step3. Bërë!
Ju keni hyrë me sukses në modalitetin e korrigjimit. Mund të shtypni numrin që dëshironi.
Keni ende nevojë për ndihmë?
  
      1.Mund të merrni përgjigje për të tjera Anviz pajisjet këtu. Kliko këtu(Anviz FAQ).
      2.Nëse keni nevojë për më shumë ndihmë, paraqisni një biletë këtu (Paraqisni biletën e problemeve) ose lini një mesazh në komunitetin tonë (komuniteteve.anviz.com).                                                           
                                                                                                                                                 Anviz Ekipi i Mbështetjes Teknike