ads linkedin Përdorim Crosschex softuer për të menaxhuar në distancë pajisjen | Anviz Global

Si të menaxhoni në distancë pajisjen nëpërmjet Crosschex program

Kur je diku ndryshe nga vendndodhja e pajisjes, ky udhëzues mund t'ju ndihmojë të menaxhoni në distancë pajisjen. Me fjalë të tjera, është për rastin të cilin nuk mund ta ndani të njëjtën gjë lokal rrjet me pajisjen.

Në këtë rast, ne dëshirojmë t'ju sugjerojmë ta vendosni pajisjen si modalitet klienti. Dhe si ta vendosni atë?

Ju duhet ta vendosni atë si në serverin e internetit ashtu edhe në softuerin tonë CrossChex Standard.


Pjesa 1. Vendosja në webserver

 

(1)Identifikohu në serverin e internetit të pajisjes.
Ne sugjerojmë përdorimin e Wi-Fi ose DHCP për të lidhur pajisjen me internetin.
 
Konfiguro Ethernet

(2) Set Device ID
Ne nuk sugjerojmë përdorimin e 1 si ID të pajisjes. Meqenëse 1 është ID-ja e paracaktuar e pajisjes dhe mund të ketë konflikt ID.

pajisje

(3)
Ndryshim modaliteti i komunikimit në modalitetin e klientit.
(4)kontrolloni numri i portit (5010 si parazgjedhje) dhe futni IP ose domen publik.

modaliteti i komunikimit


 
 
Pjesa 2. Cilësimet aktivizohen CrossChex
 
 (1)Kontrolloni numrin e portit të aktivizuar CrossChex, numri i portit mund të modifikohet në rast se porta e paracaktuar 5010 bie ndesh me pajisjet ekzistuese. Porti në CrossChex duhet të jetë i njëjtë me atë të uebserverit. Sigurohuni që kjo portë të jetë hapur nga IT.
 
parametri themelor

(2) Shto pajisje
ID-ja e pajisjes duhet të jetë e njëjtë me atë të uebserverit dhe të zgjedhë metodën e komunikimit si LAN (Klient/Klient+DNS).
ndalojnë në kohë reale

(3) 
Ikona e pajisjes do të bëhet blu pasi të shtohet me sukses.
40 (test)