ads linkedin Глобален водечки провајдер во контрола на пристап, време и присуство и безбедносни камери | Anviz Глобална

Напојување на попаметен свет

Нашата мисија

Anviz Глобал е посветена на обезбедување паметни решенија засновани на облак и IoT технологии за милиони клиенти на мали и средни претпријатија и претпријатија на глобално ниво.

Нашата основна вредност

Иновацијата, вклученоста, посветеноста, упорноста се основните вредности на Anviz глобално. Ние продолжуваме да опстојуваме на развивање иновативни технологии и производи, споделувајќи ја вредноста со нашите глобални партнери и општество.

Нашите основни производи и решенија

Како водечки снабдувач на конвергирани интелигентни безбедносни решенија, Anviz Global е посветена на обезбедување на сеопфатна контрола на пристапот IP биометрика, решенија за присуство на време, решенија за IP видео надзор за SMB и претпријатија базирани на технологии на облак, IoT и AI.

 

Anviz Определување

18 години од Anviz

2001

Успешното лансирање на уредот за отпечатоци URU базиран на Digital Personal во Соединетите Американски Држави и ова го прави Anviz пионер во областа на отпечатоци од прсти во Кина.

 

2002

Прва генерација BioNANO Алгоритам за отпечатоци достапен за Market & Комплетно започна развој на вграден систем за идентификација на отпечатоци.

2003

Лансирање на првата генерација на офлајн контрола на пристап за присуство на отпечатоци од прст, вградена машина во боја од 12 инчи.

 

2005

Искористете ги прекуокеанските пазари, станувајќи претходник на Кина во индустријата за отпечатоци.

2007

Anviz Заклучувањето со отпечатоци од прсти ја освои наградата за избран производ за изградба на безбедна града и ја доби британската управа - NQA ISO сертификат за систем за управување со квалитет.

 

2008

ANVIZ Оперативен центар на САД основан во Соединетите Американски Држави.

2009

"Anviz„Регистриран бренд во светски рамки Anviz Американската канцеларија „Bio-office“ брендот регистриран во САД ја освои Кина „Награда за градење на безбеден град“ Стекнати авторски права на софтверот за верификација на лицето и ирисот.

 

2010

Започна развојот и производството на дигитални HD камери.

2011

Првата генерација на уреди за препознавање лица е успешно развиена.

 

2012

AGPP (Anviz Глобална партнерска програма) воспоставена.

2013

Наведена „Интелигентна безбедност“ како нејзина основна дејност, вклучувајќи Biometrcis, RFID и Surveillance Launched AGPP (Anviz Глобална партнерска програма) Го лансираше првиот уред за препознавање лица.

 

2014

US Operations се сели во Силиконската долина, САД
Jiangsu Anviz Основана е Intelligent Security Co., Ltd

2015

Основана филијала во Јужна Африка.

 

2017

Лансираше сопствен независен алгоритам за компресија на видео и воспостави интелигентен центар за истражување и развој на видео алгоритам.

Клиент

Anviz има воспоставено кредибилни односи со партнери во повеќе од 100 земји и региони. Сеопфатно покривање на глобалниот маркетинг и услугата по продажбата прави Anviz една од најдобрите компании за водење бизнис. Anviz обезбедува целосна техничка поддршка за нашите клиенти, па дури и локална услуга преку нашите партнери. Денес ги има повеќе од 1 милион Anviz производи ширум светот кои им служат на нашите клиенти. Anviz производите и решенијата ги опфаќаат сите видови на бизнис, од мали компании до ниво на претпријатија специјализирани во различни сфери: владини, правни, малопродажни, индустриски, комерцијални, финансиски, медицински и образовни институции.