ads linkedin Извонредна платформа, ви носи брилијантна кариера | Anviz Глобална

Извонредна платформа, ви носи брилијантна кариера

Ако сеуште размислувате дали ќе се приклучите Anviz или не, ве молиме не двоумете се!

Зачлени се Anviz ќе го збогати значењето и ќе ја промовира висината на вашиот живот, ќе ве доведе во сосема нова информациска ера……

 • Anviz

  Која е разликата од Anviz?

  Никогаш не размислуваме како да ги промениме другите, затоа што Anviz секогаш освојува. Никогаш не го успоруваме усовршувањето на себеси, затоа што, затоа што само освојувањето на светот е крајниот сон Anviz.

 • Anviz

  In Anviz ќе бидат искористени сиот ваш потенцијал и талент

  Без разлика на тоа што сте добри во анализа, иновации, развој или управување, без разлика колку се големи вашите амбиции, без разлика колку недостижни соништа имате, Anviz, ќе биде вашата најдобра сцена, ќе го откопа вашиот потенцијал и ќе донесе светлина во вашите соништа.

 • Anviz

  Она што ќе го изберете е кариера, но не и работа

  Anviz Global Inc., глобално претпријатие со седиште во САД, е еден од првите пионери во интелигентната безбедност, вклучувајќи биометрика, РФИД и надзор. Во текот на последните 11 години се посветивме на обезбедување иновативни, висококвалитетни, економични решенија за нашите клиенти во над 100 земји. Ние создаваме вистинска вредност за нашите клиенти и нивните клиенти.

кариера

Секогаш бараме придружување на оние кои се љубопитни Anviz , во меѓувреме кои се страсни, мудри, агресивни и одговорни, ве молиме верувајте дека она што Anviz што ви нуди не е само работа, туку највредното искуство во кариерата во вашиот живот.