ads linkedin Anviz ги импресионира посетителите на SHOP DESIGN RetailTec Russia 2011 | Anviz Глобална

Anviz ги импресионира посетителите на SHOP DESIGN RetailTec Russia 2011 година

09/16/2011
Сподели

со Anviz силна деловна и техничка поддршка, ОСМА ЗАПОВЕД — една од Anviz партнер во Русија, присуствуваше на толку значаен и значаен саем за малопродажба од 5 до 7 септември 2011 година во Expocentre Fairgrounds, Москва Русија и освои голем успех!
 

терминал за временско присуство итн

 

Anviz е единствениот бренд изложен за време на ова шоу за биометриско безбедносно решение. Anviz D200 е популарен поради лесното, но компактно решение за временско присуство на отпечаток од прст на работната површина + ѕид; Anviz T5, T50, VF30, T60 итн. професионалниот систем за контрола на пристапот за отпечатоци и картички за близина нудат комплетно безбедносно решение и добија исклучително внимание; и исто така Anviz L100, паметна брава за отпечатоци L100D, OA1000, OA3000 за контрола на пристап и терминал за временско присуство итн.
 

 

ОСМА ЗАПОВЕДА

 

Само на шоуто, над 100 моќни трговци решија да размислат Anviz производи до нивната производна линија со големи интереси, кои сите се големи малопродажби со многу продавници и продавници! ОСМА ЗАПОВЕДА се толку сигурни со Anviz а исто така мислам дека биометриската индустрија има многу прекрасна перспектива. Тие навистина постигнуваат голем успех на овој саем!
 

 

изберете го вистинскиот партнер

 

 

Извршниот директор на ОСМА ЗАПОВЕДА, г-дин Владимир Ковалев повратни информации од овој саем „Нашата цел да продаваме Anviz производите треба да достигнат 50 до 70 илјади американски долари секој месец до крајот на оваа година. Чекор по чекор нашата деловна активност ќе биде само Anviz биометриски производи многу наскоро. По изложбата 100% верувам дека продаваме вистински производ. И ние го избираме вистинскиот партнер!“
 

 

 

вложете напори и растат заедно

 

Anviz, топло ги поздравуваме ваквите партнери од целиот свет да ни се придружат, да вложат напори и да растат заедно!

 

Ник Ванг

Специјалист за маркетинг во Xthings

Ник има диплома и магистерска диплома од Баптистичкиот универзитет во Хонг Конг и има 2 години искуство во индустријата за паметни хардвери. Можете да го следите или Скопје.