ads linkedin Anviz Блеска во Intersec со иновативни безбедносни решенија и привлекува широко внимание | Anviz Глобална

Anviz Сјае во Intersec со иновативни безбедносни решенија и привлекува широко внимание

01/25/2024
Сподели
На неодамна завршената Интерсек изложба, Anviz ги претстави своите најнови производи и решенија, вклучително и паметна контрола на пристап, видео надзор со вештачка интелигенција, паметни брави и Anviz Еден, интегрирано безбедносно решение. Овие иновативни производи и решенија привлекоа големо внимание од индустриските професионалци, медиумите, корисниците и производството Anviz истакнат на изложбата.


Пофалени од медиумите
AnvizНовиот асортиман на производи доби широко распространета покриеност од глобално познатите медиуми како што се One News Page, FinanzNachrichten и локалните медиуми на Блискиот Исток, како што се Enterprise Channels MEA и Bayariq. Тие се пофалија AnvizНајсовремен дизајн и супериорна технологија, кои дополнително се консолидираат AnvizВодечка позиција на пазарот на паметни безбедносни технологии.


Аплаудирани од Intersec и индустриски експерт
Официјалниот тим на Интерсек експо особено го спомена AnvizОдличен настап на изложбата на социјалните мрежи. Уште повеќе, т.еКонкретно споменатиот експерт за индустрија Ли Одес Anviz во неговото видео за преглед на Intersec. Anvizгледиштето на безбедносните решенија кои се грижат за идниот развој на Блискиот Исток, претставено на форумот Thought Leadership Pavilion, привлече внимание од стотици илјади онлајн гледачи.Обожуван од корисниците
Над 1,000 лојални Anviz корисниците го посетија штандот каде од прва рака искусуваа нови производи и стапија во интеракција со Anviz тим. Нагласено е активното учество и позитивните повратни информации од корисниците AnvizУспешното присуство на Интерсек експо.Поддржано од Партнери
AnvizПартнерите на каналот изразија цврста поддршка за Anvizиновативни производи и решенија. Тие веруваа во тоа AnvizПроизводите и решенијата на компанијата ќе ги подобрат нивните бизниси и ќе обезбедат подобри услуги за нивниот клиентs.

Изложбата Intersec не е крај, туку почеток. Во 2024 година, Anviz ќе воспостави сервисен центар на Блискиот Исток, ќе се поврзе со повеќе партнери и ќе обезбеди паметни и ефикасни безбедносни услуги за повеќе корпоративни корисници.


Следете не на LinkedIn за повеќе ажурирања: Anviz МЕНА

Петерсон Чен

директор за продажба, индустрија за биометриска и физичка безбедност

Како директор за продажба на глобални канали на Anviz глобално, Петерсон Чен е експерт во индустријата за биометриска и физичка безбедност, со богато искуство во развој на бизнисот на глобалниот пазар, управување со тим, итн; И, исто така, богато знаење за паметен дом, едукативен робот и STEM образование, електронска мобилност итн. Можете да го следите или Скопје.