ads linkedin Kursi i trajnimit 2.6 | Anviz Global

Kërkoni Webinar

  • Klikoni për të ndryshuar kodin
 
Kursi i trajnimit 2.6
stërvitje
Anglisht

Kursi i trajnimit 2.6

Analizoni të dhënat me të dhënat e frekuentimit dhe shkarkoni rezultatet e analizës nga softueri CrossChex Standard.

Duke u ngarkuar ...