ads linkedin Anviz A300 WIFI makina frekuentimi në kohë | Anviz Global

Anviz Makinat e frekuentimit me kohë WIFI A300, u thonë "Jo" kabllove

11/16/2017
Shpërndaje

makineritë e frekuentimit të kohës wifi

Peterson Chen

drejtor shitjesh, industria e sigurisë biometrike dhe fizike

Si drejtor i shitjeve të kanaleve globale të Anviz global, Peterson Chen është një ekspert në industrinë e sigurisë biometrike dhe fizike, me përvojë të pasur në zhvillimin e biznesit të tregut global, menaxhimin e ekipit, etj; Dhe gjithashtu njohuri të pasura për shtëpinë inteligjente, robotin edukativ dhe edukimin STEM, lëvizshmërinë elektronike, etj. Mund ta ndiqni ose LinkedIn.