ads linkedin Anviz introducerer den utrolige hurtige C2 Pro | Anviz Global

Anviz introducerer den utrolige hurtige C2 Pro

05/21/2015
Del

Anviz Global præsenterer sin seneste innovation på markedet til sommeren 2015. C2 Pro: Time and Attendance Fingerprint-terminalen er den hurtigste, sikreste og mere stabile model af sin art.

 

C2 Pro er hurtigere end et blink med øjet; fingeraftryksscanningen tager mindre end 0.5 sekunder – de fleste produkter på verdensplan i sektoren har en gennemsnitlig scanning på 0.8 til 1 sekund-. Den har også en A20 Dual Core, 1 GHz processor, der gør det muligt at gemme 5,000 fingeraftryk og op til 100,000 poster. Gennem denne karakteristiske teknologi kan C2 Pro er et førende produkt inden for tidsregistrering, sikkerhed.

C2 Pro

C2 Pro er designet i en ergonomisk og let stil til en behagelig betjening; nem at bruge og stressfri installation, hvilket gør den ideel til alle slutbrugere, især for mellemstore og store virksomheder.

 

C2 Pro har en 3.5" High Definition og True Color-skærm og giver 3 genkendelsestilstande, fingeraftryk, adgangskode og ID-kort for yderligere sikkerhed. Den er også kompatibel med de fleste kortlæsere: EM, HID Prox, IClass og Mifare, ALLEGION. Enheden anvender også et eksklusivt driftssystem, der er udviklet af Anviz ingeniører: ProLinux, for at gøre det mere sikkert og mere stabilt.

 

Dens tilslutningsgrænseflader tilbyder en brugervenlig måde at opnå nøjagtig og hurtig information (TCI/IP, WiFi, USB-flashdrev HOST og RS232). WiFi giver brugerne mulighed for at installere og tilslutte enheden trådløst til printeren. USB-flashdrevet HOST hjælper med at uploade og downloade informationer og tilstedeværelsesregistre for personalet.

 

Får desuden realtidsrapporter med CrossChex Cloud, et intelligent styringssystem med adgangskontrol- og tidsregistreringsenheder, der gælder for alle Anviz adgangskontrol og tidsregistrering, ideel til forskellige komplicerede miljøer.

CrossChex Cloud

C2 Pro fås udelukkende gennem Anvizs Global Partner Program. Kontakt din Anviz regionalt salg eller salg @anviz.com for flere detaljer, eller besøg www.anviz.com

 

Anviz Global Biometrics Corporation er i øjeblikket på forkant med den biometriske, RFID- og overvågningsteknologi. I over et årti Anviz har produceret højkvalitets, omkostningseffektive sikkerhedsløsninger.

Nic Wang

Marketingspecialist i Xthings

Nic har både en bachelor- og en mastergrad fra Hong Kong Baptist University og har 2 års erfaring i smart hardware-industrien. Du kan følge ham eller LinkedIn.