ads linkedin Vi er flyttet til nyt kontor! | Anviz Global

Vi er flyttet til nyt kontor!

01/24/2022
Del

Alvarado-Niles rd ste 220, Union City, ca 94587

Vi er glade for at kunne meddele, at vores team er flyttet til en ny lokation i Union City - et udvidet salgsteam og logistikcenter sammen med et avanceret træningsområde. Vores gamle kontor tjente os godt, og vi skabte gode minder der, men vi kunne ikke være mere begejstrede for vores nye rum.


I de sidste 2 år var den globale forretning blevet påvirket i forskellige aspekter. Anviz Global Inc. har været heldig at holde virksomheden i vækst. Det nye kontor bød på flere kvadratmeter. Vi har nu en mere åben plan, så vi arbejder alle tæt sammen.

Det har været ti spændende år Anviz Global Inc., og vi ser på denne nye placering som starten på endnu et kapitel i vores historie.

Den nye adresse er 32920 Alvarado-Niles Rd Ste 220, Union City, CA 94587.

Tak for alles støtte gennem årene og med flytningen. Hvis du er i området, er du velkommen til at kigge forbi og sige hej!
 

David Huang

Eksperter inden for intelligent sikkerhed

Over 20 år i sikkerhedsbranchen med erfaring i produktmarketing og forretningsudvikling. Han fungerer i øjeblikket som direktør for Global Strategic Partner team i Anviz, og overvåger også aktivitet i alle Anviz Oplevelsescentre i Nordamerika specifikt.Du kan følge ham eller LinkedIn.