ads linkedin D200 ASerial Едноставно, но ефективно време на присуство на отпечатоци од прст | Anviz | Anviz Глобална

ANVIZ D200 ASerial Едноставно, но ефективно решение за време на присуство на отпечатоци од прст

Anviz машини во различни видови компании, од 15 вработени до 300 или повеќе. За помалите компании, Riversoft има инсталирано Anviz D200(TC200), A SERIES, EP SERIES машини и тие го докажаа...

Место за инсталација: 15 вработени до 300 или повеќе (Мексико Сити, Мексико)

Краток вовед:
Еден од Anviz Главниот партнер во Мексико Риверсофт успешно го инсталираше Anviz машини во различни видови компании, од 15 вработени до 300 или повеќе. За помалите компании, Riversoft има инсталирано
Anviz D200(TC200), A SERIES, EP SERIES машини и тие докажаа дека се брзи, сигурни, прецизни, како и дека имаат убав дизајн.

на производот:
Основни Anviz Едиција систем за присуство на отпечатоци од прст Самостојна единица со USB-кабел за поврзување со лаптоп или едноставен начин на комуникација TCP/IP, може да се користи и со батерија во случај да се исклучи.
Anviz Био-канцелариски софтвер за управување со временско присуство и оние powered by Управување со RiverSoft „Stratix Time“ и разни извештаи за креирање и конвертирање и печатење.

Потребно
- Поради зголеменото време и обемот на работа за рачно проверка на присуството, на сопственикот на фитнес франшизата му требаше брз и ефективен систем за да го скрати процесот и да избегне удирање со другар 
- Еден едноставен и исплатлив производ само за неколку вработени
- Различни извештаи