ads linkedin D200 ASerial Thjeshtë POR Efektive me gjurmët e gishtërinjve Frekuentimi në kohë | Anviz | Anviz Global

ANVIZ D200 ASerial Zgjidhje e thjeshtë, por efektive për kohën e pjesëmarrjes në gjurmët e gishtave

Anviz makina në lloje të ndryshme kompanish, nga 15 punonjës deri në 300 ose më shumë. Për kompanitë më të vogla, Riversoft ka instaluar Anviz Makineritë D200(TC200), A SERIES, EP SERIES dhe ato kanë vërtetuar...

Vendi i instalimit: 15 punonjës deri në 300 ose më shumë (Mexico City, Meksikë)

Prezantim i shkurtër:
Një nga Anviz Partneri kryesor në Meksikë Riversoft është instaluar me sukses Anviz makina në lloje të ndryshme kompanish, nga 15 punonjës deri në 300 ose më shumë. Për kompanitë më të vogla, Riversoft ka instaluar
Anviz Makinat D200(TC200), A SERIES, EP SERIES dhe kanë dëshmuar se janë të shpejta, të besueshme, të sakta, si dhe kanë një dizajn të bukur.

Produkti:
Themelor Anviz Edicioni i sistemit të frekuentimit të kohës së gjurmëve të gishtave Njësi e pavarur me kabllo USB për t'u lidhur me një kompjuter portativ ose një mënyrë të thjeshtë komunikimi TCP/IP, mund të përdoret edhe me bateri në rast fijeje.
Anviz Softueri i menaxhimit të frekuentimit të kohës në zyrë bio dhe ato powered by Menaxhimi i RiverSoft “Stratix Time” dhe raporte të ndryshme duke krijuar dhe konvertuar dhe printuar.

Kërkesat
- Për shkak të rritjes së kohës dhe ngarkesës së kontrollit të frekuentimit manualisht, pronarit të ekskluzivitetit të fitnesit i nevojitej një sistem i shpejtë dhe efektiv për të shkurtuar procesin dhe për të shmangur goditjet me grushte. 
- Një produkt i thjeshtë dhe me kosto efektive vetëm për pak punonjës
- Raporte të ndryshme