ads linkedin Решенија за временско присуство (EP300) | Anviz Глобална

Решенија за временско присуство за индиските воздухопловни сили (EP300)

Anviz Глобал неодамна им обезбеди на индиските воздухопловни сили професионални решенија за временско присуство за својот Оддел за обука. Anviz го испорача биометрискиот уред за читање отпечатоци EP300 за да ги задоволат нивните потреби. EP300 доаѓа опремен со алгоритам BioNANO и е водоотпорен, отпорен на прашина и сензор за отпечаток од гребнатинки.

Anviz Глобал неодамна им обезбеди на индиските воздухопловни сили професионални решенија за временско присуство за својот Оддел за обука. Anviz го испорача биометрискиот уред за читање отпечатоци EP300 за да ги задоволат нивните потреби. EP300 доаѓа опремен со алгоритам BioNANO и е водоотпорен, отпорен на прашина и сензор за отпечаток од гребнатинки.

 

Место за инсталација:

Базата на воздухопловната станица Рејв во Тамил Наду, јужна Индија.

 

Позадина наспроти барања:

Официјално основан на 8 октомври 1932 година, индиските воздухопловни сили (ИАФ) се воздушни сили на индиските вооружени сили. Неговата примарна одговорност е да го обезбеди индискиот воздушен простор и да води воздушна војна за време на конфликт. Командата за обука е команда на индиските воздухопловни сили одговорна за обука на летачки и копнени екипажи. Поради високата фреквенција на обуки, Одделот за обука на индиските воздухопловни сили бараше решение засновано на биометрија кое може точно да го бележи и следи времето и присуството на сите членови на персоналот.

Кога бараа соодветен партнер, администраторите на инсталацијата на Rave Air Force бараа систем кој вклучува неколку функции.

1) Биометриско решение кое може да фати отпечатоци од прсти кои се влажни, нецелосни или оштетени.

2) Лесна за употреба технологија.

3) Способни за сметководство за голем број вработени.

4) Софистициран фирмвер кој може да се справи со сложени функции за временско присуство.

5) Високо компатибилен софтвер лесно се интегрира со уникатната база на податоци за временско присуство на IAF.
 

Решение наспроти корист:

Инсталиран на 20 локации на станицата на воздухопловните сили Rave, Anviz-дизајниран и произведен EP300 ја исполнуваат задачата и сите се во употреба, го следат пристигнувањето и заминувањето на персоналот на Одделот за обука на воздухопловните сили на Индија, додека водат точна сметка за часовите што ги тренирале и работеле.

на EP300 доаѓа опремен со BioNano алгоритам. Оваа технологија обезбедува јасни и прецизни сметки за сите видови отпечатоци од прсти, дури и од влажни и оштетени прсти. Алгоритмот е способен да снима и евидентира голем број на предмети. На EP300 ја опфаќа оваа технологија во издржлива, водоотпорна и прашина надворешна обвивка во случај на персонал кој долго време работел надвор. Пристапот до податоците и извлекувањето е олеснет преку употреба на USB-кабел, USB-уред за пенкало и TCP/IP мрежа. AnvizСофтверот на индискиот софтвер беше лесно прилагоден за да ги задоволи потребите на административните барања на Одделот за обука на воздухопловните сили на Индија.

Решение наспроти корист:

Инсталиран на 20 локации на станицата на воздухопловните сили Rave, Anviz-дизајниран и произведен EP300 ја исполнуваат задачата и сите се во употреба, го следат пристигнувањето и заминувањето на персоналот на Одделот за обука на воздухопловните сили на Индија, додека водат точна сметка за часовите што ги тренирале и работеле.

на EP300 доаѓа опремен со BioNano алгоритам. Оваа технологија обезбедува јасни и прецизни сметки за сите видови отпечатоци од прсти, дури и од влажни и оштетени прсти. Алгоритмот е способен да снима и евидентира голем број на предмети. На EP300 ја опфаќа оваа технологија во издржлива, водоотпорна и прашина надворешна обвивка во случај на персонал кој долго време работел надвор. Пристапот до податоците и извлекувањето е олеснет преку употреба на USB-кабел, USB-уред за пенкало и TCP/IP мрежа. AnvizСофтверот на индискиот софтвер беше лесно прилагоден за да ги задоволи потребите на административните барања на Одделот за обука на воздухопловните сили на Индија.

Anviz EP300

(Anviz EP300)

Воздухопловните сили на Индија слават

(Индиските воздухопловни сили слават)

Anviz Global Inc. е пионерска компанија во индустријата за интелигентна безбедност. Компанијата со седиште во САД е специјализирана за биометриски, РФИД и уреди за надзор. Компанијата обезбедува решенија за широк спектар на партнери во комерцијалниот, индустрискиот и владиниот сектор.