ads linkedin Zgjidhjet e frekuentimit të kohës (EP300) | Anviz Global

Zgjidhjet e pjesëmarrjes në kohë për Forcën Ajrore Indiane (EP300)

Anviz Global kohët e fundit i ofroi Forcave Ajrore Indiane zgjidhje profesionale për pjesëmarrjen në kohë për Departamentin e saj të Trajnimit. Anviz furnizoi pajisjen e leximit të gjurmëve të gishtave me bazë biometrike EP300 për të përmbushur nevojat e tyre. EP300 vjen e pajisur me algoritmin BioNANO dhe është sensor i gjurmëve të gishtave të papërshkueshëm nga uji, pluhuri dhe gërvishtjet.

Anviz Global kohët e fundit i ofroi Forcave Ajrore Indiane zgjidhje profesionale për pjesëmarrjen në kohë për Departamentin e saj të Trajnimit. Anviz furnizoi pajisjen e leximit të gjurmëve të gishtave me bazë biometrike EP300 për të përmbushur nevojat e tyre. EP300 vjen e pajisur me algoritmin BioNANO dhe është sensor i gjurmëve të gishtave të papërshkueshëm nga uji, pluhuri dhe gërvishtjet.

 

Vendi i instalimit:

Baza e Stacionit të Forcave Ajrore Rave në Tamil Nadu, India jugore.

 

Sfondi kundrejt kërkesave:

E themeluar zyrtarisht më 8 tetor 1932, Forca Ajrore Indiane (IAF) është krahu ajror i forcave të armatosura të Indisë. Përgjegjësia e saj kryesore është të sigurojë hapësirën ajrore indiane dhe të kryejë luftë ajrore gjatë një konflikti. Komanda e Trajnimit është komanda e Forcave Ajrore Indiane përgjegjëse për trajnimin e ekuipazheve fluturuese dhe tokësore. Për shkak të frekuencës së lartë të trajnimeve, Departamenti i Trajnimit të Forcave Ajrore Indiane kërkoi një zgjidhje të bazuar në biometrike që mund të regjistronte dhe gjurmonte me saktësi kohën dhe pjesëmarrjen për të gjithë anëtarët e stafit.

Kur kërkonin një partner të përshtatshëm, administratorët në instalimin e Rave Air Force kërkonin një sistem që përfshinte disa veçori.

1) Një zgjidhje biometrike që mund të kapte gjurmët e gishtërinjve që ishin të lagura, të paplota ose të dëmtuara.

2) Teknologji e lehtë për t'u përdorur.

3) Të aftë për të llogaritur një numër të lartë punonjësish.

4) Firmware i sofistikuar i cili ishte në gjendje të trajtonte funksione komplekse të pjesëmarrjes në kohë.

5) Softueri shumë i pajtueshëm integrohet lehtësisht me bazën e të dhënave unike të IAF-së për pjesëmarrjen në kohë.
 

Zgjidhja vs Përfitimi:

Instaluar në 20 vende të Stacionit të Forcave Ajrore Rave, Anviz- projektuar dhe prodhuar EP300-të përmbushin detyrën dhe janë të gjitha në përdorim, duke gjurmuar mbërritjen dhe nisjen e stafit të Departamentit të Trajnimit të Forcave Ajrore të Indisë, duke mbajtur një llogari të saktë të orëve që ata stërvitën dhe punuan.

La EP300 vjen i pajisur me BioNano algoritmi. Kjo teknologji ofron llogari të qarta dhe të sakta të të gjitha llojeve të gjurmëve të gishtërinjve, madje edhe nga gishtat e lagur dhe të dëmtuar. Algoritmi është i aftë të regjistrojë dhe regjistrojë një numër të madh subjektesh. Të EP300 e mbyll këtë teknologji në një shtresë të jashtme të qëndrueshme, rezistente ndaj ujit dhe pluhurit në rastin e personelit që ka punuar jashtë për një kohë të gjatë. Qasja dhe nxjerrja e të dhënave bëhet e lehtë përmes përdorimit të kabllit USB, USB-së me stilolaps dhe rrjetit TCP/IP. AnvizSoftueri i 's u përshtat lehtësisht për të përmbushur nevojat e kërkesave administrative të Departamentit të Trajnimit të Forcave Ajrore të Indisë.

Zgjidhja vs Përfitimi:

Instaluar në 20 vende të Stacionit të Forcave Ajrore Rave, Anviz- projektuar dhe prodhuar EP300-të përmbushin detyrën dhe janë të gjitha në përdorim, duke gjurmuar mbërritjen dhe nisjen e stafit të Departamentit të Trajnimit të Forcave Ajrore të Indisë, duke mbajtur një llogari të saktë të orëve që ata stërvitën dhe punuan.

La EP300 vjen i pajisur me BioNano algoritmi. Kjo teknologji ofron llogari të qarta dhe të sakta të të gjitha llojeve të gjurmëve të gishtërinjve, madje edhe nga gishtat e lagur dhe të dëmtuar. Algoritmi është i aftë të regjistrojë dhe regjistrojë një numër të madh subjektesh. Të EP300 e mbyll këtë teknologji në një shtresë të jashtme të qëndrueshme, rezistente ndaj ujit dhe pluhurit në rastin e personelit që ka punuar jashtë për një kohë të gjatë. Qasja dhe nxjerrja e të dhënave bëhet e lehtë përmes përdorimit të kabllit USB, USB-së me stilolaps dhe rrjetit TCP/IP. AnvizSoftueri i 's u përshtat lehtësisht për të përmbushur nevojat e kërkesave administrative të Departamentit të Trajnimit të Forcave Ajrore të Indisë.

Anviz EP300

(Anviz EP300)

Forcat Ajrore të Indisë festojnë

(Forca Ajrore e Indisë feston)

Anviz Global Inc. është një kompani pioniere në industrinë e sigurisë inteligjente. Kompania me bazë në SHBA është e specializuar në pajisjet biometrike, RFID dhe mbikëqyrëse. Kompania ka ofruar zgjidhje për një gamë të gjerë partnerësh në sektorët tregtarë, industrialë dhe qeveritarë.