ads linkedin Контакт со нас | Anviz Глобална

Глобални гранки

 • Anviz Global Inc. (Регион NA)

  32920 Alvarado-Niles Rd Ste 220, Union City, CA 94587

  Без надомест:+ 1-855-ANVIZ4U(855-268-4948)

  Е-пошта:info@anviz.com

 • Anviz Меѓународниот Pte. Ltd. (APAC регион)

  10 Ансон патот, # 11-07 Меѓународен Плаза

  Сингапур 079903

  ИД на единствен ентитет: 202011630H

  Е-пошта:info@anviz.com

 • Anviz SA (Pty) Ltd. (регионот Јужна Африка)

  Поштенско сандаче 112 Newlands 7725 Кејп Таун Јужна Африка

  ТЕЛ:+ 27 (0) 21 404 4600

  Е-пошта:info@anviz.com

Регионални контакти

 • Anviz Латам (Регион на Латинска Америка)

  Е-пошта:ventas@anviz.com

 • Anviz Бразил (Бразилски регион)

  Е-пошта:vendas@anviz.com

Купување и соработка

 • Каде да купите

  Ако сте заинтересирани за купување Anviz производи и решенија, можете да најдете препродавач блиску до вас или да ги доставите вашите информации за контакт.

  Најди Посредник
 • партнер

  Ако сте заинтересирани за снабдување Anviz производи и решенија како препродавач/дистрибутер ве молиме пополнете го формуларот.

  Пополнете го образецот
 • Поддршка

  Ако имате технички прашања за Anviz производи и решенија, проверете ја нашата страница за поддршка за прегледи и одговори на ЧПП.

  Најчесто поставувани прашања