ads linkedin Na Kontaktoni | Anviz Global

Degët Globale

 • Anviz Global Inc. (Rajoni NA)

  32920 Alvarado-Niles Rd Ste 220, Union City, CA 94587

  Toll-free:+ 1-855-ANVIZ4U(855-268-4948)

  Email:info@anviz.com

 • Anviz Pte ndërkombëtare. Ltd. (Rajoni APAC)

  10 Anson Road, #11-07 International Plaza

  Singapore 079903

  ID unike e subjektit: 202011630H

  Email:info@anviz.com

 • Anviz SA (Pty) Ltd. (Rajoni i Afrikës së Jugut)

  PO Box 112 Newlands 7725 Cape Town Afrika e Jugut

  TEL:+ 27 (0) 21 404 4600

  Email:info@anviz.com

Kontaktet Rajonale

 • Anviz Latam (Rajoni i Amerikës Latine)

  Email:ventas@anviz.com

 • Anviz Brazili (Rajoni i Brazilit)

  Email:vendas@anviz.com

Blerje dhe Bashkëpunim

 • Ku te blej

  Nëse jeni të interesuar të blini Anviz produkte dhe zgjidhje, ju mund të gjeni një shitës afër jush ose të dorëzoni informacionin tuaj të kontaktit.

  Gjeni një Reseller
 • Partner

  Nëse jeni të interesuar të furnizoni Anviz produkte dhe zgjidhje si rishitës/shpërndarës ju lutemi Plotësoni formularin.

  Plotësoni formularin
 • mbështetje

  Nëse keni pyetje teknike rreth Anviz produktet dhe zgjidhjet, shikoni faqen tonë të mbështetjes për udhëzime dhe përgjigje për pyetjet e shpeshta.

  FAQs