ads linkedin Anviz M5 Plus Flyer_en Преземи | Anviz Глобална

Anviz M5 Plus Flyer_en

M5 Plus е нова генерација професионален уред за контрола на пристап на отворено. Со брз процесор базиран на Linux од 1Ghz и најнов BioNANO® алгоритам за отпечатоци, M5 plus обезбедува помалку од 0.5 секунди време за споредба под статусот 1:3000. Стандардните функции за Wi-Fi и bluetooth ја реализираат флексибилната инсталација и ракување. Дизајнот IP65 и IK10 дозволете M5 plus може да се користи во различни надворешни опкружувања. M5 plus исто така, поддржува лесно отворање на блутут во близина на поле Anviz Crosschex АПП на е-клуч.