ads linkedin Anviz M5 Plus Flyer_sq Shkarko | Anviz Global

Anviz M5 Plus Flyer_en

M5 Plus është gjenerata e re pajisje profesionale e kontrollit të aksesit në natyrë. Me CPU të shpejtë me bazë linux 1 Ghz dhe më të fundit BioNANO® algoritmi i gjurmëve të gishtave, M5 plus siguron një kohë krahasimi më pak se 0.5 sekondë nën statusin 1:3000. Funksionet standarde Wi-Fi dhe bluetooth realizojnë instalimin dhe funksionimin fleksibël. Dizajni IP65 dhe IK10 le M5 plus mund të përdoret në ambiente të ndryshme të jashtme. M5 plus gjithashtu mbështet lehtësisht hapjen e Bluetooth pranë fushës Anviz Crosschex APP-ja me çelës elektronik.