ads linkedin Anviz Лансиран ново CrossChex Cloud Систем заедно | Anviz Глобална

Anviz Лансиран ново CrossChex Cloud Систем заедно со FaceDeep 3 Терминал за бесконтактно препознавање лице

03/22/2021
Сподели
на CrossChex Cloud се заснова на облак серверот AWS, обезбедувајќи лесни решенија за малите и средни бизнис сектори и помага побезбедно да се складираат податоците. Нашите безбедносни процеси и контроли се автентицирани за да ги задоволат безбедносните стандарди SOC 2 Type II. Ова вклучува користење на два факти или верификација, шифрирање на компјутери, евиденција на дејствија на администраторите, следење на грантови за пристап со помош на проверени политики и следење повторливи процеси за постојано и безбедно искуство на клиентите.

паметен терминал за препознавање лице

на FaceDeep3 Серија е моќниот терминал за препознавање лице со оперативна способност за препознавање од 1:10,000 корисници <0.3 секунди, и најновиот BioNANO алгоритам за длабоко учење. Со помош на AI NPU, препознавањето на неживо тело, како што се видеата и фотографиите, може точно да се исклучи, а луѓето кои носат маски може точно да се идентификуваат додавајќи FaceDeep3 Откривањето на температурата помага да се намали ризикот со алармантна абнормална телесна температура.


Заклучок - Комбинација од FaceDeep3 Серија со CrossChex Cloud Системот поддржува регистрација од далечина, испраќање податоци во реално време и извештаи во реално време, откривање температура и бесконтактно решение кое гарантира безбедност и задоволство на каналите за мали и средни бизниси.

Вести поврзани со PR Newswire:
Anviz Лансиран ново CrossChex Cloud Систем заедно со FaceDeep 3 Терминал за бесконтактно препознавање лице (САД-англиски)
Anviz Го лансираше новиот систем CrossChex Cloud Заедно со терминалот за бесконтактно препознавање лице FaceDeep 3 ( Латинска Америка - шпански )
Стартување Anviz - Терминал за препознавање лице без допир FaceDeep 3 и Облак платформа CrossChex Cloud. (Бразил - Португалски)

Дејвид Хуанг

Експерти во областа на интелигентна безбедност

Над 20 години во безбедносната индустрија со искуство во маркетинг на производи и развој на бизнисот. Во моментов работи како директор на тимот за глобален стратешки партнер во Anviz, а исто така ја надгледува активноста во сите Anviz Конкретно во центрите за искуство во Северна Америка. Можете да го следите или Скопје.