ads linkedin CrossChex Cloud: Се појави нов сервер во ЕУ | Anviz Глобална

CrossChex Cloud: Во ЕУ излезе нов сервер!

08/25/2021
Сподели
Воведовме нов сервер за CrossChex Cloud во Европа што го исполнува условот на GDPR! Уживајте во пробниот период со побрза врска и обезбедени податоци.

GDPR
Ново време засновано на облак
 
Ако не сте во нашата CrossChex Cloud семејство, придружете се сега на:

нас.crosschexcloud.com (во светот и САД)

ап.crosschexcloud.com/ (Азија Пацифик)
ЕУ.crosschexcloud.com (Европа)

Ажурирајте го фирмверот на вашиот часовник за да го поддржите новиот сервер во ЕУ.

Дејвид Хуанг

Експерти во областа на интелигентна безбедност

Над 20 години во безбедносната индустрија со искуство во маркетинг на производи и развој на бизнисот. Во моментов работи како директор на тимот за глобален стратешки партнер во Anviz, а исто така ја надгледува активноста во сите Anviz Конкретно во центрите за искуство во Северна Америка. Можете да го следите или Скопје.