ads linkedin CrossChex Cloud: Server i ri doli në BE | Anviz Global

CrossChex Cloud: Shfaqet një server i ri në BE!

08/25/2021
Shpërndaje
Ne hapëm një server të ri për CrossChex Cloud në Evropë që plotëson kërkesat e GDPR! Shijoni provën tuaj me lidhje më të shpejtë dhe të dhëna të siguruara.

GDPR
Koha e re e bazuar në renë kompjuterike
 
Nëse ju nuk jeni në tonë CrossChex Cloud familjarë, bashkohuni tani në:

na.crosschexcloud.com (Në mbarë botën dhe SHBA)

apcrosschexcloud.com/ (Azia Paqësori)
Unë.crosschexcloud.com (Evropë)

Ju lutemi përditësoni firmuerin e orës suaj të kohës për të mbështetur serverin e ri në BE.

David Huang

Ekspertë në fushën e sigurisë inteligjente

Mbi 20 vjet në industrinë e sigurisë me përvojë në marketingun e produkteve dhe zhvillimin e biznesit. Ai aktualisht shërben si Drejtor i ekipit të Partnerëve Strategjik Global në Anviz, dhe gjithashtu mbikëqyr aktivitetin në të gjitha Anviz Qendrat e Përvojës në Amerikën e Veriut në mënyrë specifike. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.