ads linkedin Anviz Партнерска програма | Anviz Глобална
backimg

Anviz Партнерска програма

Општ вовед

Anviz Партнерската програма е дизајнирана за водечки дистрибутери во индустријата, препродавачи, развивачи на софтвер, системски интегратори, инсталатери со висококвалификувани интелигентни решенија за контрола на физичкиот пристап, време и посетеност и производи за надзор. Програмата им помага на партнерите да изградат одржлив бизнис модел во средина која брзо се менува, каде што клиентите бараат услуги со додадена вредност, фокусирана техничка експертиза и високи нивоа на задоволство.

Станете успешни со Anviz

1. Иновативно решение

Со 20 години развој, Anviz се фокусира на обезбедување на најсовремени безбедносни решенија за претпријатија со лесни за инсталирање, лесни за распоредување, лесни за користење и лесни за одржување концепти. и нашето решение опслужи повеќе од 200,000 претпријатија и клиенти на SMB.

Решение за присуство
Контрола на пристап и решение за време и присуство
Паметно решение за надзор
Паметно решение за надзор
Интегрирано безбедносно решение
2. Лесно за продажба

Anviz Тимот директно инвестира и промовира на локалниот пазар за да генерира барања за продажба, а партнерот треба само да ги подигне акциите, да ужива во квалификувани потенцијали и лесно да се продава.

3. Силна поддршка на проектот

Anviz има повеќе од 400 интелектуална сопственост за само-развој и над 200 експерти за истражување и развој за да ги задоволи барањата на клиентите и да го исполни прилагодувањето на проектот.

4. Значителна хардверска профитна маржа

Anviz Партнерот може да ужива значителна профитна маржа во споредба со просечното ниво на безбедносната индустрија.

5. Одржливо снабдување со производи

Имајќи производствен центар од 50,000 со годишен производствен капацитет од 2 милиони единици, неделни услуги од врата до врата може да се обезбедат на кое било место од светот за сите жешки производи што се продаваат.

6. Целосна локална поддршка

На секој партнер ќе му биде обезбеден целосен локален пакет за поддршка, вклучувајќи курсеви за обука преку Интернет, заеднички маркетиншки настани и програма за решавање проблеми 24/5.

Станете партнер

Станете партнер за дистрибуција

Anviz Програма за овластен дистрибутер

Anviz Програмата за овластени дистрибутери е дизајнирана да помогне да се одржи профитабилен деловен модел во брзо менување на околината каде што препродавачите бараат услуги со најдобра додадена вредност во својата класа, високо ниво на поддршка за продажба и фокусирана техничка експертиза.

Нашите овластени дистрибутери нудат широк спектар на услуги со додадена вредност за Anviz партнери и служат како продолжение на Anviz, помагајќи да се обезбеди партнерите да ги имаат потребните алатки и поддршка за да бидат успешни и да служат во три основни улоги: логистика на дистрибуција, дофат на пазарот и развој на канали.

Станете Anviz Овластен системски интегратор

Anviz Овластен системски интегратор

Anviz Овластениот систем интегратор има за цел да соработува со квалификувани системски интегратори за да ги исполни Anviz производи во проекти од владини објекти, кампус, банка, здравствена заштита и комерцијални згради и партнерите можат да уживаат долгорочно Anviz врвна технологија и целосна приспособена поддршка за проекти.

Станете партнер за технологија

Anviz Давател на услуги

Anviz Партнер - е партнерски систем специјално прилагоден од Anviz за Anviz One производи, насочени кон регрутирање висококвалитетни технолошки претприемачи и интегратори на ИТ и безбедносна позадина од Северна Америка локално за заеднички да им обезбедат на корисниците најквалитетни безбедносни производи и услуги. Anviz Еден партнер може да ги сподели и одржливите придобивки од долгорочниот развој Anviz's континуиран развој и надградба на Anviz Еден производ.