ads linkedin Anviz Programi Partner | Anviz Global
backimg

Anviz Programi Partner

Hyrje e përgjithshme

Anviz Programi Partner është projektuar për shpërndarësit kryesorë të industrisë, rishitësit, zhvilluesit e programeve kompjuterike, integruesit e sistemit, instaluesit me zgjidhje inteligjente shumë të kualifikuara të kontrollit të aksesit fizik, kohës dhe frekuentimit dhe produkteve të mbikëqyrjes. Programi i ndihmon partnerët të ndërtojnë një model biznesi të qëndrueshëm në një mjedis me ndryshim të shpejtë, ku klientët kërkojnë shërbime me vlerë të shtuar, ekspertizë teknike të fokusuar dhe nivele të larta kënaqësie.

Bëhuni të suksesshëm me Anviz

1. Zgjidhje inovative

Me 20 vite zhvillim, Anviz fokusohet në ofrimin e zgjidhjeve më të avancuara të sigurisë për ndërmarrjet me koncepte të lehta për t'u instaluar, të lehta për t'u vendosur, të lehta për t'u përdorur dhe të lehta për t'u ruajtur. dhe zgjidhja jonë u ka shërbyer më shumë se 200,000 ndërmarrjeve dhe klientëve të SMB.

Zgjidhja e frekuentimit
Zgjidhja e Kontrollit të Qasjes dhe Kohës dhe Pjesëmarrjes
Zgjidhje e zgjuar e mbikëqyrjes
Zgjidhje e zgjuar e mbikëqyrjes
Zgjidhje e integruar e sigurisë
2. Lehtë për t'u shitur

Anviz ekipi investon drejtpërdrejt dhe promovon në tregun vendas për të gjeneruar kërkesa për shitje dhe partneri duhet vetëm të rrisë stokun, të gëzojë drejtime të kualifikuara dhe të lehtë për t'u shitur.

3. Mbështetje e fortë e projektit

Anviz ka më shumë se 400 pronësi intelektuale të vetë-zhvillimit dhe mbi 200 ekspertë të R&D për të kënaqur kërkesat e klientëve dhe për të përmbushur personalizimin e projektit.

4. Marzh i konsiderueshëm i fitimit të harduerit

Anviz Partneri mund të gëzojë një marzh të konsiderueshëm fitimi në krahasim me nivelin mesatar të industrisë së sigurisë.

5. Furnizimi i qëndrueshëm i produkteve

Duke pasur një qendër prodhimi prej 50,000 me kapacitet prodhimi vjetor prej 2 milion njësi, shërbime javore derë më derë mund të ofrohen në çdo vend nga bota për të gjitha produktet e shitjes së nxehtë.

6. Mbështetje e plotë Lokale

Një paketë e plotë mbështetëse lokale do t'i ofrohet çdo partneri, duke përfshirë kurse trajnimi në internet, ngjarje bashkëvendore të marketingut dhe program 24/5 për zgjidhjen e problemeve.

Duke u bërë një partner

Bëhuni Partner Shpërndarje

Anviz Programi i shpërndarësve të autorizuar

Anviz Programi i shpërndarësve të autorizuar është krijuar për të ndihmuar në ruajtjen e një modeli biznesi fitimprurës në një mjedis me ndryshim të shpejtë, ku rishitësit kërkojnë shërbime me vlerë të shtuar më të mirë në klasë, një nivel të lartë mbështetjeje në shitje dhe ekspertizë teknike të fokusuar.

Shpërndarësit tanë të autorizuar ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh me vlerë të shtuar për Anviz partnerë dhe shërbejnë si një zgjatim i Anviz, duke ndihmuar për të siguruar që partnerët të kenë mjetet dhe mbështetjen e nevojshme për të qenë të suksesshëm dhe duke shërbyer tre role kryesore: Logjistika e Shpërndarjes, Arritja e Tregut dhe Zhvillimi i Kanaleve.

Become Anviz Integrator i Autorizuar i Sistemit

Anviz Integrator i Autorizuar i Sistemit

Anviz Integruesi i Autorizuar i Sistemit synon të bashkëpunojë me integrues të kualifikuar të sistemit për të plotësuar Anviz produktet në projekte nga objektet qeveritare, kampusi, banka, kujdesi shëndetësor dhe ndërtesa tregtare dhe partnerët mund të gëzojnë një afat të gjatë Anviz teknologji më të avancuar dhe mbështetje të plotë të personalizuar të projektit.

Bëhuni Partner i Teknologjisë

Anviz Service Provider

Anviz Partner - është një sistem partneriteti i përshtatur posaçërisht nga Anviz për Anviz Produkte One, që synojnë rekrutimin e sipërmarrësve të teknologjisë me cilësi të lartë, dhe integruesve të sistemeve të sfondit të IT dhe sigurisë nga Amerika e Veriut, për t'u ofruar së bashku përdoruesve produkte dhe shërbime sigurie të cilësisë më të lartë. Anviz Një partner gjithashtu mund të ndajë përfitimet e qëndrueshme të zhvillimit afatgjatë Anviz's zhvillimin dhe përmirësimin e vazhdueshëm të Anviz Një produkt.