ads linkedin Secu365 Fa'alatalata atu le Saogalemu Atamai ile SMB | Anviz faʻalelalolagi

Puipuia SMB: Secu365 Fa'alatalata le Saogalemu Atamai ile SMB ile AWS Cloud Service

10/14/2022
Faasoa atu
 

Afai e te pei o le tele o tagata e ana pisinisi, o lau pisinisi e sili atu nai lo na o lau mea e ola ai-o le faʻaiʻuga o tausaga na faʻaalu mo miti ma fuafuaga. Faatasi ai ma lena mea i le mafaufau, e naʻo le talafeagai le puipuia o lau pisinisi i le faiga sili ona atamai i luga o le maketi.

Mo pisinisi fa'aonaponei o lo'o i ai pea faiga fa'aleaganu'u fa'aleaganu'u, o lo'o i ai lu'itau masani e fa.

Tele tupe teufaafaigaluega

O faiga fa'apolofesa fa'aleaganu'u e masani ona mana'omia kamupani e teu fa'afaigaluega i le tele o subsystems tuto'atasi ma le 'au'aunaga tuto'atasi.

Fa'apipi'iina faiga lavelave

Tele subsystems e masani ona eseese le faʻaogaina o auaunaga faʻapitoa.

Fa'amatalaga fa'aletonu

Talu ai o le tele o subsystems e le o feso'ota'i, o le tele o fa'amaumauga le aoga e fa'aputuina. O le mea lea, o nei faʻamatalaga o le a faʻaogaina punaoa a le server ma le bandwidth network, e mafua ai le faʻaogaina o faʻamaumauga faʻapea foʻi ma le le mautu o le faiga.

Maualalo pulega lelei

Sa tatau ona mata'ituina e le aufaipisinisi le puleaina o avanoa eseese, mata'ituina o ata vitio, ma polokalame fa'alatalata fa'alavelave.

Faatasi ai ma suiga i tekinolosi, o pisinisi faʻaonapo nei o loʻo mafai ona faʻaogaina lenei taimi e ala i le taliaina o tekinolosi fou e mafai ona faʻafeiloaʻi ai tulaga lamatia i soʻo se taimi ma selesele ai faʻamanuiaga sili atu mai a latou faʻafaigaluegaina o le puipuiga.

Secu365 ose fofo saogalemu e faavae i ao ua fuafuaina faapitoa mo pisinisi laiti ma feololo, lea e mafai ona foia i luga ole 4 luitau faigofie. O se faiga taugofie tele lea e ofoina 24/7 mata'ituina ata i totonu ma fafo mea pueata, loka faitotoa atamai, biometrics ma intercom galuega i se tasi fofo intuitive. Faatasi ai ma le saolotoga o se faiga faʻavae ao, e mafai ona e mauaina lau fesoʻotaʻiga saogalemu mai soʻo se suʻesuʻega poʻo telefoni feaveaʻi, i soo se mea, i soo se taimi. O mea uma e tutupu ma faʻaaliga o le a tuleia i lau suʻega poʻo Secu365 APP, o lea e te faʻafouina i taimi uma i soʻo se tulaga.

secu365 fausia e puipui ai lau pisinisi

Aisea AWS

Faatonu o Secu365 Fai mai Tavita, "E tusa ai ma le aloaiaina o le cloud computing brand, Amazon Web Services (AWS) ua manumalo i le tele o le faatuatuaina ma le lelei o le gutu i le maketi. Secu365 e tamoʻe i luga o le AWS, o le a sili atu le mautinoa o tagata faʻatau."

Malamalama atoatoa

"O le tausisia atoatoa e le gata o lo tatou tiute, ae o la tatou matafaioi foi; o le autu autu lea e lagolagoina ai la tatou pisinisi. AWS e tuʻuina atu faiga faʻatonutonu mamana i le saogalemu ma le tausisia e faʻafetaui ai faʻamaumauga nofomau ma isi manaʻoga faʻatonutonu."

Sili atu tagata poto masani poto masani

O le AWS o se fausaga faʻaleleia atili ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ao e faʻafetaui lelei faʻafitauli, e aofia ai le tuai o avanoa ma le gau o pusa.

Tavita Huang

Tagata tomai faapitoa i le tulaga o le saogalemu atamai

I luga atu o le 20 tausaga i le alamanuia saogalemu ma le poto masani i le maketiina o oloa ma le atinaʻeina o pisinisi. O loʻo galue nei o ia o le Faʻatonu o le Global Strategic Partner team i Anviz, ma vaavaaia foi gaoioiga i mea uma Anviz Experience Centers in North America specifically.E mafai ona e mulimuli ia te ia pe LinkedIn.