ads linkedin Ofruesi kryesor global në kontrollin e aksesit, kohën dhe frekuentimin dhe kamerat e sigurisë | Anviz Global

Fuqizimi i një Bote më të zgjuar

Misioni ynë

Anviz Global është i përkushtuar të ofrojë zgjidhje të zgjuara të bazuara në teknologjitë cloud dhe IoT për miliona klientë të SMB dhe ndërmarrjeve në mbarë botën.

Vlera jonë thelbësore

Inovacioni, Përfshirja, Përkushtimi, Këmbëngulja janë vlerat thelbësore të Anviz globale. Ne vazhdojmë të këmbëngulim në zhvillimin e teknologjive dhe produkteve inovative, duke ndarë vlerën me partnerët dhe shoqërinë tonë globale.

Produktet dhe zgjidhjet tona kryesore

Si ofruesi kryesor i zgjidhjeve të konverguara inteligjente të sigurisë, Anviz global është i përkushtuar të ofrojë kontroll gjithëpërfshirës të aksesit të IP Biometrikës, zgjidhje të frekuentimit në kohë, zgjidhje të mbikëqyrjes video IP për SMB dhe ndërmarrjet e bazuara në teknologjitë cloud, IoT dhe AI.

 

Anviz Pikat kryesore

18 vjet Anviz

2001

Nisja me sukses e pajisjes së gjurmëve të gishtave URU bazuar në Digital Personal në Shtetet e Bashkuara dhe kjo e bën Anviz një pionier në fushën e gjurmëve të gishtërinjve në Kinë.

 

2002

Gjenerata e parë BioNANO Algoritmi i gjurmëve të gishtave i disponueshëm për Tregun & Filloi plotësisht zhvillimin e sistemit të identifikimit të gjurmëve të gishtërinjve të integruar.

2003

Nisja e gjeneratës së parë të kontrollit të aksesit të frekuentimit të gjurmëve të gishtave jashtë linjës, makineri me ngjyra 12 inç të ngulitur.

 

2005

Shfrytëzoni tregjet jashtë shtetit, duke u bërë paraardhësi i Kinës në industrinë e gjurmëve të gishtërinjve.

2007

Anviz Bllokimi i gjurmëve të gishtërinjve fitoi çmimin "Çmimi i produktit të zgjedhur të ndërtimit të qytetit të sigurt" dhe mori certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO nga autoriteti britanik - NQA.

 

2008

ANVIZ Qendra Operative e SHBA e themeluar në Shtetet e Bashkuara.

2009

"Anviz"Konfigurimi i markës së regjistruar në mbarë botën Anviz Marka e zyrës amerikane "Bio-office" e regjistruar në SHBA, fitoi Kinën "Çmimin e ndërtimit të qytetit të sigurt" Përvetësoi të drejtën e autorit të softuerit të verifikimit të fytyrës dhe irisit.

 

2010

Filloi zhvillimin dhe prodhimin e kamerave dixhitale HD.

2011

Gjenerata e parë e pajisjes për njohjen e fytyrës është zhvilluar me sukses.

 

2012

AGPP (Anviz Programi Global i Partnerëve) i krijuar.

2013

Përcaktoi "Sigurinë Inteligjente" si biznesin e saj kryesor duke përfshirë Biometrics, RFID dhe AGPP të lëshuar nga mbikëqyrja (Anviz Programi Global i Partnerëve) Lansoi pajisjen e parë të njohjes së fytyrës.

 

2014

Operacionet e SHBA zhvendosen në Silicon Valley, SHBA
Jiangsu Anviz themeluar Intelligent Security Co., Ltd

2015

Krijimi i degës së Afrikës së Jugut.

 

2017

Lansoi algoritmin e pavarur të kompresimit të videos dhe ngriti qendrën inteligjente të kërkimit dhe zhvillimit të algoritmit të videos.

Klient

Anviz ka krijuar marrëdhënie të besueshme me partnerë në më shumë se 100 vende dhe rajone. Një mbulim gjithëpërfshirës i marketingut global dhe shërbimit pas shitjes bën Anviz një nga kompanitë më të mira për të bërë biznes. Anviz ofron mbështetje të plotë teknike për klientët tanë dhe madje edhe shërbimin lokal përmes partnerëve tanë. Në ditët e sotme ka më shumë se 1 milion Anviz produkte në mbarë botën që u shërbejnë klientëve tanë. Anviz produktet dhe zgjidhjet mbulojnë të gjitha llojet e biznesit, nga kompanitë e vogla deri tek niveli i ndërmarrjeve të specializuara në sfera të ndryshme: qeveri, juridik, shitje me pakicë, industriale, tregtare, financiare, mjekësore dhe institucione arsimore.