ads linkedin Anviz Transformon menaxhimin tradicional të pronës në një realitet të zgjuar, duke e bërë dixhitalizimin më shumë se sa të flasim | Anviz Global

Anviz Shndërron menaxhimin tradicional të pronës në një realitet të zgjuar, duke e bërë dixhitalizimin më shumë sesa thjesht të flasësh

KONSUMATORI

Provis është një kompani e menaxhimit të pronave me bazë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Me mbi 25,000 njësi nën menaxhimin e pronave, mbi 28,000 njësi nën menaxhimin e Shoqatës së Pronarëve dhe mijëra prona të shitura dhe të dhëna me qira. Bazuar në njohuritë e tyre të akumuluara të thelluara të industrisë dhe ekspertizën teknike, është angazhimi i tyre për të ofruar shërbime të qëndrueshme me vlerë të shtuar përmes aseteve të klientëve të tyre. Për të ofruar zgjidhje shërbimi të integruara të bazuara në standardet ndërkombëtare, duke i lejuar klientët të përqendrohen në biznesin e tyre kryesor me qetësi, duke vendosur kështu një pikë referimi të re për zgjidhjet e integruara të shërbimit të pasurive të paluajtshme në nivel global.

Që pronarët e saj të menaxhojnë në mënyrë qendrore përdoruesit e tyre dhe të ofrojnë zgjidhje më të zgjuara dhe më të lehta të pasurive të paluajtshme për klientët e tyre, Provis iu drejtua AnvizPartnerët integrues të PROGRESS SECURITY & SAFETY SYSTEMS dhe MEDC, për ndihmë.

SFIDA

Menaxhimi tradicional i pronës në zonën lokale të Emirateve të Bashkuara Arabe është joefikas dhe intensiv, menaxherët e pronave duhet të shpenzojnë shumë kohë dhe energji për t'u marrë me ato punë të ndërlikuara dhe të përsëritura me dorë. Menaxhimi konvencional nuk është në gjendje të analizojë në mënyrë efektive një sasi të madhe të dhënash, duke e bërë të vështirë sigurimin e një baze për vendimmarrje. Vonesa dhe gabimet e përpunimit manual janë të meta që mund të hiqen saktësisht në menaxhimin e informacionit.

Për më tepër, ndërsa biznesi i kompanisë vazhdon të rritet dhe zgjerohet në rajone të ndryshme të vendit, praktika e përpunimit të informacionit në mënyrë të decentralizuar sipas vendndodhjes jo vetëm që tenton të krijojë kapanone informacioni, duke e bërë të vështirë integrimin dhe shkëmbimin e të dhënave, por gjithashtu çon në vonesa. në shërbimin ndaj klientit për shkak të mungesës së shkëmbimit të informacionit, duke ndikuar kështu në përvojën e përdoruesit dhe imazhin e korporatës.

ZGJIDHJA

Duke menduar për prerjen dhe për të ofruar një shërbim të sinqertë

Pavarësisht nëse në kampusin rinor apo në qeverinë e rregullt dhe në vende të tjera, do të ketë lëvizje të njerëzve. Kontrolli i shpejtë dhe i saktë i njerëzve është një kërkesë bazë për pajisjet e përparme dhe Face Deep 3 e maksimizon këtë nevojë. Ai mbështet deri në 10,000 baza të dhënash dinamike të fytyrave dhe identifikon shpejt përdoruesit brenda 2 metrave (6.5 këmbë) në më pak se 0.3 sekonda, me sinjalizime të personalizuara dhe raporte të ndryshme.

PHONE
PHONE
PHONE

Menaxheri i llogarisë së Provis tha, "Në të kaluarën, ne gjithmonë kemi luftuar me integrimin e të dhënave të kontrollit me shumë pika. Duke përdorur pajisje terminale dhe softuer që nuk ishin pjesë e një sistemi të vetëm, ne zbuluam se nuk kishte efekt lidhjeje dhe mund të nuk e zgjidhin problemin e regjistrimit të ngjarjeve dhe ndarjes së të dhënave dhe zgjidhjet e bazuara në vendndodhjen dhe kohën e frekuentimit ishin joefektive në centralizimin e menaxhimit të përdoruesve.

Bazuar në skenarin e menaxhimit të pronës, personeli skanohet dhe inspektohet nga Face Deep 3 dhe më pas ridrejtohet në departamentin e menaxhimit përmes CrossChex aplikimi dhe CrossChex Cloud Softuer ueb për të arritur ndarjen dhe transferimin e të dhënave. Kështu, rrjedha e punës e personelit të pronës është e efektshme dhe e standardizuar. Nga këndvështrimi i CrossChex sistemi, ai integron përmbajtjen e punës së pronës në një mënyrë gjithëpërfshirëse dhe shumëdimensionale, gjë që e bën menaxhimin e pronës më shkencor dhe të rregullt, përmirëson efikasitetin e menaxhimit dhe zvogëlon koston.

Ndërkohë, CrossChex sistemi miraton një qasje të centralizuar të menaxhimit për të mbledhur të gjitha burimet e informacionit në një platformë të vetme. Ai gjithashtu mbështet integrimin me zgjidhjet ERP për të lehtësuar menaxhimin e integruar, i cili mund të reduktojë fuqinë punëtore dhe të përmirësojë efikasitetin.

PENRFITIMET KRYESORE

Menaxhimi i saktësisë, Shërbimi i Inteligjencës Dixhitale

CrossChex Cloud, si një platformë softuerike me funksione të personalizuara bazuar në skenarët e klientëve, e kombinuar me Face Deep 3, e cila është e integruar me algoritmet teknologjike më të përditësuara, trajton pa probleme të dhënat e lëvizjeve të njerëzve dhe përpunon menjëherë regjistrimet e ngjarjeve për të formuar raporte vizualizimi me shumë forma. Për më tepër, ai mbështet personalizimin dhe zgjerimin e biznesit për të përmbushur nevojat e ndryshme të biznesit. Ai siguron kriptim të sigurt dhe të besueshëm të të dhënave dhe menaxhim të të drejtave për të mbrojtur sigurinë e informacionit të përdoruesit.

CITATI I KLIENTIT

Menaxheri i projektit të Provis tha, "Zgjedhja për të përdorur AnvizPajisjet e pjesëmarrjes në kohë dhe platforma e bazuar në cloud, na lejuan të zgjidhim 89% të hapave të përsëritur për çështjet e menaxhimit të pronës së pronarëve tanë, duke e bërë imazhin e markës tonë më të dukshme."