ads linkedin Anviz Global | Vendi i sigurt i punës, Thjeshtimi i menaxhimit

Vendi i sigurt i punës, Thjeshtimi i menaxhimit

Anviz është ofruesi kryesor në botë i biometrisë, mbikëqyrjes video, shtëpive inteligjente inteligjente dhe zgjidhjeve të ndërtesave inteligjente.

Qëndroni të informuar për produktet dhe informacionet më të fundit

Ju lutem shkruani një email të vlefshme.
Nuk dini si të zgjidhni?

Më jep informacionin kryesor dhe Anviz do t'ju ndihmojë të rekomandoni zgjidhjen e duhur për ju

Vendi i sigurt i punës, Thjeshtimi i menaxhimit
 • Zgjidhja inteligjente e kontrollit të aksesit
 • Zgjidhja inteligjente e kontrollit të aksesit

  Anviz Platforma e menaxhimit të pasur me të dhëna që e bën pikën e aksesit më të lehtë se kurrë.

  Mësoni më shumë>
 • Zgjidhja e frekuentimit në kohë inteligjente
 • Zgjidhja e frekuentimit në kohë inteligjente

  Kurseni kohë me zgjidhjen më të mirë biometrike fleksibël të frekuentimit të kohës për ndërmarrjet dhe smb.

  Mëso më shumë
 • Zgjidhje e zgjuar e mbikëqyrjes
 • Zgjidhje e zgjuar e mbikëqyrjes

  Merrni pamje në kohë reale të objektit tuaj që janë të ruajtura në mënyrë të sigurt në renë kompjuterike dhe të disponueshme përmes aksesit në distancë.

  Mësoni më shumë>

Zgjidhje sipas industrisë

Stroja jonë

Our Story

Si lider në industrinë e zgjidhjeve inteligjente profesionale dhe të konverguara të sigurisë për gati 20 vjet, Anviz i dedikohet optimizimit të njerëzve, gjërave dhe menaxhimit të hapësirës, ​​sigurimit të vendeve të punës të bizneseve të vogla dhe të mesme dhe organizatave të ndërmarrjeve në mbarë botën, dhe thjeshtimit të menaxhimit të tyre.

Sot, Anviz synon të ofrojë zgjidhje të thjeshta dhe të integruara, duke përfshirë kontrollin inteligjent të aksesit të bazuar në cloud dhe AIOT dhe zgjidhjen e frekuentimit të kohës dhe mbikëqyrjes video, për një botë më të zgjuar dhe më të sigurt.

Rreth nesh >
Mund të Besoni Anviz