ads linkedin Anviz Unveils Inovatif Sadaya-di-Hiji Solusi Kaamanan calakan pikeun UKM di ISC West 2024 | Anviz sadunya

Anviz Ngaluncurkeun Solusi Kaamanan Cerdas Sadaya-dina-Hiji pikeun UKM di ISC West 2024

04/18/2024
ngabagikeun
Poised pikeun negeskeun deui posisina salaku inovator dina sistem kaamanan calakan konvergen, Anviz nyandak panggung tengah di ISC West 2024 pikeun ngaluncurkeun inovasi anu difokuskeun pencegahan panganyarna, Anviz Hiji. Solusi Kaamanan Cerdas Sadaya-Dina-Hiji, Anviz Salah sahijina dirancang pikeun nyumponan kabutuhan usaha leutik sareng sedeng (UKM) dina sababaraha séktor, kalebet ritel, tuangeun sareng inuman, kampus K-2, sareng gim. Platform canggih ieu mulus ngahijikeun kaméra AI sareng analitik cerdas sareng nganggo infrastruktur tepi sareng awan pikeun nawiskeun suite kaamanan komprehensif anu nguatkeun aset fisik kalayan akurasi sareng intelegensi. 

Anviz Hiji transforms kaamanan sarta revolutionizes kumaha SMBs ngatur, ngamankeun, sarta gains wawasan tina fasilitas maranéhanana. SMB ayeuna tiasa pamit pikeun ngahijikeun sistem manajemén kaamanan anu béda-béda. Solusi hiji-eureun, éta ngagampangkeun panyebaran gancang, ngahémat biaya, sareng ngirangan halangan téknis, ngarah kana deteksi anu langkung akurat sareng waktos réspon anu langkung gancang. 

"Sanaos bentang cybersecurity robih unggal dinten, mitigasi résiko kaamanan fisik ogé meryogikeun penilaian konstan," saur Jeff Pouliot, Diréktur Penjualan Nasional Xthings, pamimpin solusi AIoT global, dimana Anviz mangrupa salah sahiji merek na. "Asép Sunandar Sunarya beuki kompleks ancaman kaamanan fisik - vandalisme, maling, aksés teu sah, sarta ancaman éksternal - pasang aksi tantangan signifikan pikeun SMBs. Salaku tambahan, kacanggihan ancaman kaamanan fisik beuki ngahesekeun bentang, nungtut sistem kaamanan anu langkung cerdas sareng adaptif.

Numutkeun kana Straits Research, pasar kaamanan fisik global hargana $ 113.54B dina 2021 sareng diperkirakeun ngahontal $ 195.60B ku 2030 dina CAGR 6.23% ti 2022 dugi ka 2030. Bagéan SMB diperkirakeun ngalaman CAGR pangluhurna periode ramalan, dina 8.2 persen. Ékspansi ieu tiasa dikaitkeun kana maling, bahaya lingkungan, sareng panyusup, sabab usaha leutik ngagaduhan seueur sumber daya sareng jalma anu kedah dijaga.

Pentingna Kaamanan Advanced pikeun SMBs

SMBs nyanghareupan tantangan kaamanan unik, merlukeun pindah saluareun ukuran konvensional. Mindeng beroperasi kalawan sumberdaya kawates, aranjeunna merlukeun ongkos-éféktif solusi acan kuat pikeun safeguards enggon maranéhanana. 

Ku ngahijikeun AI, awan, sareng IoT, Anviz Hiji nyadiakeun sistem smarter, leuwih responsif sanggup analisa pola, ngaramal breaches, sarta automating respon. "Tingkat kaamanan canggih ieu sanés ngan ukur pilihan tapi komponén kritis dina ngajagi aset sareng operasi penting anu ngajalankeun bisnis maju," saur Jeff Pouliot.

Anviz Analisis canggih hiji urang ngalir saluareun deteksi gerak dasar, sangkan diferensiasi antara kabiasaan curiga jeung aktivitas innocuous. Contona, AI bisa ngabedakeun antara jalma loitering kalawan poténsi niat gering jeung hiji individu saukur istirahat di luar fasilitas a. Panginten sapertos kitu sacara drastis ngirangan alarm palsu sareng ngarahkeun fokus kana ancaman nyata, sacara signifikan ningkatkeun akurasi kaamanan pikeun usaha.

jeung Anviz Hiji, deploying sistem kaamanan lengkep geus pernah geus gampang. Ku ngahijikeun komputasi tepi sareng awan, Anviz nyadiakeun integrasi effortless, konektipitas instan via Wi-Fi sarta PoE, sarta kasaluyuan nu motong waragad sarta pajeulitna. Arsitéktur server ujungna ngamaksimalkeun kasaluyuan sareng sistem anu tos aya, teras ngirangan léngkah sareng biaya pikeun pangropéa sistem. 


Mangpaat konci pikeun SMBs

  • Kaamanan ditingkatkeun: Ngamangpaatkeun kaméra AI canggih sareng analitik pikeun ngadeteksi sareng ngingetkeun aksés anu teu sah atanapi kagiatan anu teu biasa.
  • investasi Upfront handap: Anviz Hiji dirancang pikeun jadi ongkos-éféktif, ngurangan beungbeurat finansial awal on SMBs.
  • Biaya-éféktif jeung pajeulitna IT low: Fitur produk industri-ngarah, rojongan teknis, sarta jasa perawatan. Bisa gancang deployed kalawan waragad handap sarta halangan teknis.
  • Analytics kuat: Sistem dilengkepan kaméra AI sareng analitik calakan anu nyayogikeun deteksi anu langkung akurat sareng réspon anu langkung gancang.
  • Manajemén saderhana: Kalayan infrastruktur awan sareng server Edge AI, éta nyederhanakeun manajemén sistem kaamanan ti mana waé.
Anviz ogé nyayogikeun jasa profésional pikeun ngaoptimalkeun operasi kaamanan sareng ngabagi wawasan sareng manajemén, ku kituna ngirangan kurva diajar nalika panyebaran sistem. Ku kituna, SMBs bisa gancang nyebarkeun hiji pinter, sistem kaamanan mantap on enggon maranéhanana kalawan waragad handap sarta bar teknis anu mindeng ngahalangan usaha pikeun ngaronjatkeun kaamanan.

Tuturkeun Kami di LinkedIn: Anviz MENA 

Nic Wang

Spesialis Marketing di Xthings

Nic ngagaduhan gelar Sarjana sareng Master ti Hong Kong Baptist University sareng gaduh 2 taun pangalaman dina industri hardware pinter. Anjeun tiasa nuturkeun anjeunna atanapi LinkedIn.