ads linkedin Werk saam met ADI om globale verspreidingskanaal uit te brei | Anviz Global

Anviz Globale vennote met ADI om globale verspreidingskanaal uit te brei

06/12/2016
Deel

Anviz, 'n toonaangewende verskaffer van intelligente sekuriteitsprodukte en geïntegreerde oplossings, insluitend Biometrie, RFID en Surveillance, het 'n vennootskap aangegaan met ADI Global Distribution, die mees voorkeurverskaffer van sekuriteits- en laespanningprodukte. Anviz sterk vennootskap met ADI in Indië verseker 'n volle bewys van hul belegging in Indië mark.

 intelligente sekuriteitsprodukte

Anviz sal 'n nuwe ronde van uitbreiding oor Indië bemarking begin waarin ADI teenwoordig is in byna 30 plekke en verteenwoordiging. Almal Anviz Biometriese reeks insluitend Anviz gewilde PoE-vingerafdruk/ RFID-toegangsbeheer en tydbywoning is beskikbaar in alle ADI India-winkels.

alle ADI India-winkels

 

Anviz Indië-span het deelgeneem

Anviz Indië-span het deelgeneem aan onlangs afgehandelde ADI Expo 2016, wat in 3 fases van Februarie tot middel Mei 2016 in 13 stede in al die Metro en prominente sakestede van Indië georganiseer is, naamlik; Indore, Mumbai, Pune, Ahmedabad, Bangalore, Chennai, Kochi, Chandigarh, Delhi, Jaipur, Lucknow, Kolkata en Hyderabad. Alle veelbesproke Biometriese reekse is ten toon gestel in die geleentheid waar beide maatskappy en klant die geleentheid gehad het om mekaar persoonlik te ontmoet en elke vaardighede en vereistes bespreek het. Kliënt in staat om die nuutste aanbiedinge van aan te raak en te voel Anviz terwyl maatskappy die geleentheid gehad het om hul kliëntedatabasis onder een dak en 'n dag te ontwikkel en ook die duidelike begrip het van Indiese kliënte se behoeftes in sekuriteitsbesigheid. Na hierdie, Anviz het konsekwent volgehou om mededingende produkte en oplossings aan kliënte te verskaf, en deur die samewerking met ADI, Anviz sal 'n meer omvattende gebruikerservaring en hoë kwaliteit kliëntediens regoor Indië verseker.

hoë kwaliteit kliëntediens regoor Indië

Nic Wang

Bemarkingspesialis in Xthings

Nic het beide 'n baccalaureusgraad en 'n meestersgraad van die Hong Kong Baptist University en het 2 jaar ondervinding in die slim hardeware industrie. Jy kan hom volg of LinkedIn.