ads linkedin Fa'apa'aga ma le ADI e fa'alauteleina le alalaupapa fa'asoa i le lalolagi | Anviz faʻalelalolagi

Anviz Pa'aga a le Lalolagi ma le ADI e fa'alautele le alavai o le tufatufaina atu o le lalolagi

06/12/2016
Faasoa atu

Anviz, o se ta'ita'i tu'ufa'atasia o oloa fa'akomepiuta atamai ma fofo tu'ufa'atasi e aofia ai Biometrics, RFID ma le Su'esu'ega sa fa'apa'aga ma le ADI Global Distribution, o le fa'atau oloa sili ona lelei mo le saogalemu ma le maualalo o le eletise. Anviz malosi faigapaʻaga ma ADI i Initia faʻamautinoaina se faʻamaoniga atoatoa i a latou tupe teufaafaigaluega i maketi Initia.

 oloa saogalemu atamai

Anviz o le a amataina se taamilosaga fou o le faʻalauteleina i luga o le maketi a Initia lea o loʻo i ai le ADI i le toetoe 30 nofoaga ma sui. O mea uma Anviz Biometric Series e aofia ai Anviz lauiloa PoE fingerprint/ RFID fa'atonutonu avanoa ma taimi auai o lo'o avanoa i faleoloa uma a ADI Initia.

faleoloa uma a ADI Initia

 

Anviz Na auai le au Initia

Anviz Na auai le au Initia i le ADI Expo 2016 talu ai nei, lea na faatulagaina i 3 Phase mai ia Fepuari e oo i le ogatotonu o Me 2016 i aai 13 i Metro uma ma aai pisinisi iloga o Initia; Indore, Mumbai, Pune, Ahmedabad, Bangalore, Chennai, Kochi, Chandigarh, Delhi, Jaipur, Lucknow, Kolkata ma Hyderabad. O fa'asologa uma o le Biometric na fa'atalanoaina na fa'aalia i le fa'amoemoe na maua ai e le kamupani ma le tagata fa'atau le avanoa e feiloa'i ai le tasi i le isi ma fa'atalanoaina tomai ma mana'oga ta'itasi. Tagata fa'atau e mafai ona pa'i ma lagona le ofo lata mai o Anviz ae o le kamupani na maua le avanoa e atiaʻe ai a latou faʻamaumauga o tagata faʻatau i lalo o le tasi taualuga ma le aso ma o loʻo i ai foi le malamalama manino o tagata Initia e manaʻomia i pisinisi saogalemu. Ina ua mavae lea, Anviz o loʻo tausisia pea le tuʻuina atu o oloa faʻatauva ma fofo i tagata faʻatau, ma e ala i le galulue faʻatasi ma le ADI, Anviz o le a faʻamautinoaina se faʻamatalaga sili atu ona malamalama tagata faʻaoga ma le maualuga o le auʻaunaga faʻatau i Initia atoa.

tulaga maualuga auaunaga tagata faatau i Initia atoa

Nic Wang

Maketi Fa'apitoa ile Xthings

O Nic e iai uma le Bachelor's ma le Master's degree mai le Hong Kong Baptist University ma e 2 tausaga o lona poto masani i le gaosiga o masini atamai. E mafai ona e mulimuli ia te ia pe LinkedIn.